Kokkolan Tiikerit - ETTA

23.09.2017

Nyt se alkaa. Mestaruusliigan kausi 2017-18 pyörähtää lauantaina käyntiin. Tiikerit avaa kauden kotiottelulla ja verkon toiselle puolelle asettuu rakas kiistakumppani Etta Oulusta. Tiikerit vastaan Etta ja Tapio Nissi vastaan Olli Kuoksa.
Odotettavissa on mielenkiintoinen avausottelu.

-Pelattiin ihan OK harkkapeli Ettaa vastaan, mutta toki paljon parannettavaa jäi. On ihan hienoa heti kohdata rakas vastustaja,

Tiikereiden valmentaja Tapio Nissi toteaa.

-Harjoituspelit yleensäkin ovat olleet joukkueen yhteen hiomista. Joka päivä mennään eteenpäin. Meidän nuori ja uusiutunut ryhmä on parhaimmillaan kun kevät koittaa, Nissi toteaa.

Tiikeriryhmässä on useita uusia kasvoja. Edelliskauden joukkueesta jatkavat Lauri ja Lasse Jylhä, Robert Seppänen, Antti Leppälä ja Teemu Lahti.

Uusia kasvoja ovat Anton Välimaa, Niklas Breilin, Jere Syrjälä, Uchenna Ofoha (Can), Jack Wilson (USA), Simon Hone (AUS) sekä aivan tuoreena uutena, Benjami Montonen, joka tiistai-iltana teki sopimuksen. Vuonna 1991 syntynyt hakkuri/yleispelaaja edusti Särkät-Volleyn 2-sarjajoukkuetta edelliskaudella.

Lauantain vastustaja Etta puolestaan on pitkälti liikkeellä samalla ryhmällä kuin edelliskaudella. Yksi uusi nimi, jota kauden mittaan kannattaa seurata, on ruotsalainen Jens Ahremark. Voi hyvinkin olla joukkueen ”etta” kaudella 2017-18.
Lauantain ottelu pelataan Hollihaassa, alkaen kello 17.00. Tervetuloa!

Katso pregame tästä