Team Lakkapää - LEKA Volley

27.10.2017

Voittaako Lakkapää LEKAn toistamiseen?

Team Lakkapää kohtaa kotikentällään Lapin Urheiluopistolla perjantaina LEKA Volleyn Kuopiosta. Joukkueet kohtasivat kolmisen viikkoa sitten Leppävirralla pelatussa ottelussa. Tuolloin erittäin tiukan ottelun vei Lakkapää 3-1 kaikkien erien päättyessä kahden pisteen erolla ja kaksi erää vielä jatkopallojen jälkeen.

LEKA Volleyn valmentajana toimii tuttu mies, Jukka Tuovinen, joka marssittaa Urkalle mielenkiintoisen joukkueen. LEKA muistuttaa rosteriltaan Lakkapäätä: paljon kokemattomuutta, nuoruutta ja lahjakkuutta maustettuna parilla konkarilla. Jukka Lehtonen on rovaniemeläisille tuttu mies mestaruusvuosilta ja Jouni Palokangas puolestaan johtaa Lakkapään joukkuetta kapteenin otteella.

LEKAssa maajoukkuekokemusta tuovat keskipelaaja Henrik Porkka ja yleispelaaja Jan Helenius unohtamatta Jukka Lehtosta. Samuli Kaislasalo on nousemassa suomalaisten nuorten nousevien hakkurikykyjen kärkikaartiin yhdessä passarilupaus Aleksi Lankisen kanssa, joten "Jerellä" on käsissään mielenkiintoinen tulevaisuuden joukkue.
Lakkapäällä on alun vaikeuksien jälkeen peli alkanut pikku hiljaa toimia, mutta paljon pitää vielä otteiden tasaantua ennen kuin voidaan odottaa, että joukkueen potentiaali saadaan mitattua ulos. Luvassa on takuuvarmasti tiukka ja viihdyttävä lentopallo-ottelu, jonka voittaa tällä hetkellä parempi joukkue - näin se menee.
Ottelu pelataan Lapin Urheiluopistolla perjantaina 27.10. kello 18.30 alkaen.