VaLePa - Vantaa Ducks

23.09.2017

Vantaa Ducks VaLePan avausvastustaja

Odotettu lentopallokausi 2017-2018 käynnistyy Sastamalassa lauantaina 23.9. kello 17.00. Vastustajaksi asettuu Vantaa Ducks ja otteluisäntänä on OP Vakuutus. Ennen peliä saamme viettää arvokkaan hetken, kun VaLePan Suomenmestaruus 2017 ja cupmestaruus 2016 viirit paljastetaan.

Vantaa Ducks oli viime alkukauden suurin yllättäjä. Joukkue johti sarjaa pitkään ja kaatoi monia ennakkosuosikkeja. Sen jälkeen runsaat sairastelut ja loukkaantumiset sotkivat ankkojen peliä. Puolivälierissä Ducks pisti Hurrikaanin ahtaalle, kaksi ensimmäistä peliä päättyi niukkaan 3-2 tappioon.

Alkavaan kauteen Ducks on saanut valmistautua valmentajavelho Ismo Iska Tuomisen johdolla lähes samalla miehistöllä, mihin viime keväänä päättivät. Joukkue on pysynyt lähes samana jo pitkään, koska stadilaiset eivät hevin lähde kehäkolmosen pohjoispuolelle. Uusia tuttavuuksia joukkueessa ovat 19-vuotias 206 cm pitkä yleispelaaja Juho Kaunisto, takavuosien Piivolleyn luottopelaaja Atte Kyrölä, albanialainen passari Amarildo Deliu sekä keskitorjuja Atte Rissanen. Pitkään yhdessä ollut joukkue saattaa keväällä hyvinkin olla kärkikahinoissa mukana.

Viime kauden tutkaparin muodostivat unkarilaiset passari Balint Magyar sekä keskimies Alpar Szabo. Pustan poikien yhteistyö erinomaisesti. Magyar nousi sarjan passarieliittiin.

Yleispelaajaosastolla kokenut Toni Kankaanpää ja kovakätinen Miro Määttänen muodostavat vaarallisen tutkaparin.

Hakkurin paikasta käydään kovaa kamppailua Karl Külaotsin ja Antti Vallinin kesken.

VaLePaan on kesän aikana kotiutunut uusia pelaajia. Kimmoisa keskimies Markus Kaurto on harjoituspeleissä löytänyt hyvin yhteisen temmon passari Mikko Eskon kanssa. Erik Sundberg on mielenkiintoinen tuttavuus Suomen kentillä, pitkä ja taitava yleispelaaja. Libero Florian Ringseis on pelityyliltään hieman erilainen pelaaja kuin Jarmo Jamo Korhonen, mutta asiat voi tehdä hyvin monella eri tavalla. Miten, sen näet lauantaina

VaLePa – Vantaa Ducks Vexve Areena 23.9. klo17.00. Otteluisäntänä OP Vakuutus.

Osta lippu