LiigaPloki - LP-Vampula

23.09.2017

LiigaPloki - LP Vampula

Pihtipudas-sali lauantaina 23.9. klo 18.00

LiigaPloki ja LP Vampula avaavat sarjakautensa Pihtipudas-salissa. Joukkueet ovat aikaisemmilla kausilla pelanneet tiukkoja kamppailuja ja sellainen on luvassa lauantainakin.

LP Vampulan joukkue on nuorehko. Kokemusta siihen tuo paluun liigakentille tehnyt 26-vuotias Tilda Oikari, joka on aikaisemmin päässyt mitalien makuun Hämeenlinnassa. Myös keskipelaaja Roosa Nieminen on tärkeä palanen pelaajapakkaan. Vampulassa on monta lahjakasta nuorta, kuten Kuortaneen valmennuskeskuksesta siirtyneet passari Veda Mansikkaviita ja yleispelaaja Hilkka Hujanen. Lauantaina nähtäneen myös kuka korvaa kanadalaisen hakkuri Gasie Ganon, jonka sopimusta ei vahvistettu.

Liigadebyyttinsä tekevä viitasaarelainen Kristiina Minkkinen on myös kiinnostava nimi keskisuomalaisyleisölle. Kotijoukkue on uudistunut myös ja siinä on neljä amerikkalaisvahvistusta. Keskari Hardy, hakkuri Finley, passari Horner sekä kesken viime kauden mukaan tullut Alex Reid ovat harjoituspeleissä osoittaneet pystyvänsä laadukkaaseen peliesitykseen. Lyhyehkö valmistautumisaika kauteen tuo kuitenkin omat haasteensa joukkuepelaamiseen. Kokenut Nette Tuominen ja liberon tontille siirtynyt Anniina Matalamäki ovat myös suuressa roolissa, kun tuomari lauantaina puhaltaa pelin käyntiin.