LP-Vampula - LP Viesti

06.10.2017

Leijonankita ei ole ollut aina helppo LP Viestille

LP Viesti saapuu voittoisan kovatasoisen Venäjällä pelaamansa turnauksen jälkeen Mestaruusliigan avausotteluunsa Huittisiin. Ottelu pelataan LP-Vampulan kotisalissa "Leijonankidassa" perjantaina 6.10 alkaen klo 18:30.

Huittisissa vastustaja ei ole Venäjän Superliigan veroinen, mutta kuitenkin varsin erityyppinen. Ja pystyihän Huittislaiset riistämään erän samaiselta Leningradkan joukkueelta OP Lounaismaaturnauksessa Salossa aikaisemmin syksyllä.

Lentopallopeli alkaa aina 0-0 tilanteesta ja koskaan ei etukäteen varmuudella voida lopputulosta ennustaa ennen tuomarin viimeistä vihellystä. Kerran on Huittisissa sensaatioimainen yllätys nähty kun LP Viestin 27 pelin tappioton putki katkesi juuri LP-Vampulaa vastaan ja viime vuonnakin kaksikon välien selvittely ratkesi Leijonankidassa vasta viidennessä erässä pistein 13-15.

LP Viestin riveissä on useampia aiemmin LP-Vampulankin paidassa esiintyneitä pelureita. Eeva Puukka pelasi viime kauden Huittisissa. Hillaelina Hämäläinen oli mukana liigaan nousseessa kokoonpanossa ja ensimmäisessä mestaruusliigajoukkueessa. Ella Elorannalla on myös kaapissaan LP-Vampulan pelipaita muistona Huittisten kaudestaan. Lisäksi Viestin kakkosvalmentajalla Janne Harjulla on kokemusta LP-Vampulan pelin käskyttäjän roolista.