LP-Vampula - OrPo

01.10.2017Suomessa ensimmäistä kauttaan aloittava serbialainen valmentaja Zvonko Nikolic johdattaa melko paljon uudistuneen OrPon joukkueen ensimmäiseen Mestaruusliigan otteluunsa Huittisiin. Orpolla on ulkomaalaispelaajia kolme, joista hakkuri Francyele Lemos sekä yleispelaaja Franciele Stedile ovat kotoisin Brasiliasta ja passari Olga Vergidou Kreikasta. Sunnuntaina nähdään miten he paikkaavat viime vuonna Orpon mitaleille auttaneet jenkit Janisa Johnssonin, Melina Terrelin ja britti Mechell Danielin.

Kotijoukkue sen sijaan on jo kautensa aloittanut ja ensimmäisessä ottelussaan pihtiputaalaisten suureksi hämmästykseksi pystyi kampeamaan voiton viisieräisestä ottelusta erin 2-3. Plokin peli oli vahvasti neljän ulkomaalaisen sekä Espanjasta palanneen Nette Tuomisen käsissä, kun taas Vampulalla on nuori ja melko tasainen joukkue, jolla on vaihtoehtoja myös vaihtopenkillä. Nähtäväksi jää miten voimasuhteet jakautuvat sunnuntain koitoksessa ja pystyykö Arttu Keräsen toista liigakautta valmentama nuori huittislaisjoukkue yllättämään ennakkosuosikkina otteluun saapuvan oriveteläisjoukkueen.

LP-Vampulalle ottelu on jo kolmas, sillä se matkustaa lauantaina LP Kangasalan vieraaksi. Yksi lisäkysymysmerkki onkin siinä, miten hyvin he pystyvät lauantain rasituksista sunnuntaihin kuntoutumaan.