LP-Vampula - WoVo Rovaniemi

28.10.2017

LP-Vampula Huittinen vs Wovo Rovaniemi 28.10.2017

Lauantaina 28.10 kello 17:00 pyörähtää käyntiin toinen perättäinen kotiottelu, kun Vampulan tapaan melkoisen nuorennusleikkauksen kokenut rovaniemeläisryhmä saapuu saalistamaan kauden ensimmäistä voittoaan. Huittislaisilla on takana makea voitto Nurmon Jymystä, kun vastaavasti Wovolla melkoinen selkäsauna toiselta pohjoisen seuralta Pölkky Kuusamolta.

Nähtäväksi jää miten joukkueet saavat nollattua edelliset pelinsä ja pystyvät asennoitumaan oikealla tavalla lauantain koitokseen. Molemmille voitto on tärkeä, mutta siitä ei auttaisi pakkovoiton ahdistusta pelaajille rakentua. Kotijoukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina ottelua voittamaan, joka on hieman uusi tilanne tämän kauden kotipeleissä. Wovo teki ykkössarjassa viime kauden noususarjassa vasta viime metreillä pudonneen Oululaiseura Ettan kanssa farmisopimuksen ja hakevat sieltä apuja pelaajistoonsa, jota muutamat loukkaantumiset on kaventaneet.

LP-Vampula Huittisilla pelaajisto on terveenä, lukuun ottamatta Kristiina Minkkisen pientä kämmenvaivaa.

Rovaniemeläisillä on perjantaina ottelu LP Viestiä vastaan, josta ottelusta fyysisten rasitusten lisäksi pelaajien itseluottamus tuskin kasvaa. Huittisten taraflexille tulee siitä huolimatta varsin voitontahtoinen ja periksiantamaton rovaniemeläisjoukkue, joka taatusti janoaa kauden avausvoittoa ja tekee varmuudella kaikkensa sen saavuttaakseen, jos Vampula siihen vaan siimaa antaa.