LP Viesti - HPK

07.10.2017

LP Viesti avaa kotipelit heti kovalla HPK-ottelulla

Loistavasti sujuneen Venäjän harjoitusturnauksen jälkeen LP Viesti pääsee vihdoin käynnistämään myös virallisen Mestaruusliigakauden 2017-18. Ensimmäiseen viikonloppuun mahtuu vierasottelu Huittisissa LP-Vampulaa vastaan perjantaina (Ruutu-ottelu klo 18.25) ja kotiavaus Salohallissa HPK:ta vastaan lauantaina klo 16.15. Salohalliin tulee myös Yle TV 2:n kuvausryhmä, joka lähettää ottelun suorana kanavallaan.

Viime kevään finaalikaksikko lähtee kovin erilaisesta tilanteesta lauantain peliin: LP Viestillä on pelin alkaessa takanaan vain perjantainen LP-Vampula -ottelu, HPK:lla on takanaan jo kolme Mestaruusliigan kamppailua, tappio Kuusamossa Pölkylle ja voitot Rovaniemeltä WoVosta ja kotikentältä LP Kangasalasta. Myös joukkueiden sarjaan valmistautuminen oli kovin erilainen: LP Viesti pelasi useita harjoitusotteluita - mm. kaksi monen ottelun turnausta - HPK:n lähdettyä sarjaan ilman yhtään treenipeliä.

Lisää eroavaisuuksia: LP Viestin pelaajarunko viime kaudelta pysyi varsin hyvin koossa joskin toki mukaan tuli kolme uuttakin pelaajaa, Roosa Heikkiniemi, Eeva Puukka ja Kertu Laak (EST). HPK:ssa vaihtuvuus oli laajempaa, mukana toki muutama paluumuuttaja.

Olivatpa taustat mitkä tahansa, lauantaina Salohallin taraflexilla iskee vastakkain kaksi Mestaruusliigan ehdottomaan kärkijoukkoon kuuluvaa joukkuetta. Kovuutta voi mitata vaikkapa maajoukkuepelaajilla: LP Viestillä on kokoonpanossa kolme Euroopan liigan hopeamitalistia, HPK:lla peräti viisi.

Ensivierailun Salohalliin tekevät HPK:n ulkomaalaisvahvistukset: passari Chloe Collins sekä yleispelaajat Vicky Savard ja Laura Baggi.

Vaikka kausi on aivan ensimetreillään, LP Viesti - HPK -ottelussa on jo mukavasti jännitettä ja antaa suuntaa tuleville kierroksille.

LP Viestin kotikaupunki ja yksi merkittävä yhteistyökumppani Salon kaupunki toimii otteluisäntänä ja jakaa yllätyslahjoja ensimmäisenä paikalle saapuville katsojille.

LP Viesti - HPK Salohallissa lauantaina 7.10.2017 klo 16.15.