LP Viesti - WoVo Rovaniemi

27.10.2017

LP Viesti palaa sinikeltaisiin palloihin ja Mestaruusliigaan

Keskiviikkona kotihallissaan vielä Mestarien liigaa pelannut LP SALO vaihtaa nimensä taas tuttuun LP Viestiin ja palaa kahden viikon jakson jälkeen Mestaruusliigaan. Nimen lisäksi vaihtuu myös pelipallon väri: joukkue on yli kahden viikon ajan harjoitellut ja pelannut vain kelta-vihreillä Mestarien liigan palloilla, perjantaina tutuksi tulee taas tuttu sini-keltainen Mikasa.

Perjantain kotiottelu Salohallissa WoVo Rovaniemeä vastaan on LP Viestille vasta kauden kolmas kotimaan sarjan peli (LP-Vampula vieraissa ja HPK kotona, molemmat voitokkaasti) joten arvioita pelistä on vaikea tehdä. Sarjataulukko toki antaa peliin vain yhden suosikin, sillä WoVo on saalistanut 6:sta pelaamastaan ottelusta vain yhden sarjapisteen. Voisikin ajatella, että rovaniemeläisten etelän pelimatkan pääpeli pelataan vasta lauantaina Huittisissa LP-Vampulaa vastaan.

Toki: juuri tällaisessa tilanteessa haastaja on vaarallisimmillaan, moni ei heiltä voittoa odota.

Perjantai-illan peli on samalla LP Viestin Bonusta Junnuille -tapahtuma. Alueen junioriseurat (lajista riippumatta) ovat myyneet edullisia lippuja peliin ja saavat myynnistä tuoton itselleen. Odotettavissa on siis katsojia keskimääräistä sarjaottelua enemmän.

LP Viesti - WoVo Salohallissa perjantaina 27.10.2017 klo 18.30

Ruutu näyttää ottelun suorana: https://www.ruutu.fi/stream/3094564