Ajankohtaista

28.03.2024

VaLePa ryösti ensimmäisen välierän Akaassa

VaLePa otti ensimmäisen kiinnityksen loppuotteluihin kiirastorstain illassa Akaa Areenalla. Se ei antanut Akaa-Volleyn kotiedun häiritä, vaan voitti ensimmäisen välieräpelin lukemin 0-3 (23-25, 15-25, 24-26).

28.03.2024

Hurrikaani-Loimaa tyrmäsi Savo Volleyn välierien avauksessa

Ensimmäinen välieräottelu Loimaalla oli alusta loppuun saakka kotijoukkueen näytöstä. Se voitti savolaisvieraat jokaisella osa- alueella. Hurrikaani aloitti pommituksen syöttöruudusta, eikä vauhti hiipunut missään vaiheessa.

25.03.2024

Ketkä ovat valintasi Mestaruusliigan Läpimurtopelaajiksi 2023-2024 ?

Mestaruusliigakauden ratkaisut ovat käsillä ja on aika valita Mestaruusliigakauden 2023-2024 Läpimurtopelaajat - ja valinta on sinun! Milla, Juulia, Kerttu, Annika, Emmi, Oona, Selma, Heini, Veera vai Liina? Aapeli, Niko-Matias, Antti vai Manu?

24.03.2024

Hurrikaani vakuutti ratkaisupelissä ja eteni välieriin

Hurrikaani- Loimaan ja TUTO Volleyn välinen puolivälieräsarja tarvitsi kaikki viisi ottelua, ennen kuin joukkueiden paremmuus saatiin selville.

24.03.2024

Miesten välierien otteluohjelma

Miesten Mestaruusliigan välierät alkavat tulevana torstaina 28.3. Loimaalla ja Akaassa. Otteliparit ovat Hurrikaani-Loimaa - Savo Volley ja Akaa-Volley - VaLePa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme otteluvoittoa.

23.03.2024

TUTO Volley teki tempun toistamiseen - viimeinen välieräpaikka ratkeaa sunnuntaina

TUTO Volleyn ja Hurrikaani-Loimaan puolivälieräsarjan ratkaisu siirtyi viimeiseen mahdolliseen peliin, kun kotietu osoittautui edelleen pitäväksi Kupittaankin illassa. TUTO Volley raastoi 3-2 -kotivoiton nelospelissä lauantaina.

22.03.2024

Akaa-Volley ja Savo Volley rutistivat välieriin

Kolme neljästä miesten Mestaruusliigan välieräjoukkueesta on perjantain jälkeen selvillä. Savo Volley rutisti viisieräisessä ottelussa ottelusarjan ainoan vierasvoiton Kokkolassa Tiikereistä 3-2 ja Akaa-Volley 3-1 Alajärvellä KyKy-Betsetistä. Näin Savo ja Akaa voitoin 3-1 välieriin VaLePan seuraksi. Viimeisen välieräpaikan ratkaisevat Hurrikaani-Loimaa ja TUTO Volley.

21.03.2024

Lentopallon liigakarsintojen pelaaminen selviää 1-sarjan finaaliotteluiden myötä

Lentopallon Mestaruusliigan karsintojen pelaaminen tänä keväänä selviää 1-sarjan finaaliotteluiden ja niiden voittajien selviämisen myötä. Mestaruusliigakarsinta pelataan normaalisti, mikäli 1-sarjan voittaja omaa nousuoikeuden. Mikäli 1-sarjan voittaja ei omaa nousuoikeutta, ei Mestaruusliigakarsintoja pelata.

20.03.2024

Hurmos säilytti liigapaikkansa - Ducks jatkaa karsintoja

Karelian Hurmos löi Vantaa Ducksin suoraan kolmessa ottelussa miesten liigakarsintojen ensimmäisellä kierroksella ja uusi sarjapaikkansa. Ducks jatkaa liigakarsintoja 1-sarjan mestarin kanssa.

20.03.2024

KyKy-Betsetin vuoro tehdä historiaa - VaLePa ensimmäisenä välieriin

Kyyjärven KyKy-Betset otti seurahistorian ensimmäisen Mestaruusliigan pudotuspelivoiton ja kavensi puolivälierävoiiot 1-2:een Akaa-Volleyta vastaan. Tappio oli Akaan ensimmäinen kotikentällä tällä kaudella. VaLePa puolestaan varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa välieriin kattamalla Loimun kolmannen kerran. Savo Volley siirtyi 2-1 -johtoon kotivoitollaan Tiikereistä ja Hurrikaani samoin numeroin TUTO-Volleysta omalla kotivoitollaan.