Ajankohtaista

27.03.2024

LP Kangasala väänsi toisen välierävoiton

LP-Vampula haastoi LP Kangasalan tiukkaan taistoon naisten toisessa välierässä Huittisissa, mutta jäi palkinnoitta. Tasaisella rintamalla esiintynyt vierasjoukkue nousi 1-2 -tappiolta 3-2 -voittoon ja otti finaalipaikan katkolle jo pitkäksiperrjantaiksi kotikentälleen.

27.03.2024

Puijo Wolley ei antanut Pölkylle erääkään

Puijo Wolley tasoitti naisten Mestaruusliigan välieräsarjan voitot 1-1:een aihauttaen Pölkky Kuusamon kauden toisen liigatappion toisessa välierässä Kuopiossa. Puijo Wolley rymisteli Aniah Palmerin johdolla puhtaaseen 3-0 -voittoon

26.03.2024

Pölkky vei kovan taistelun jälkeen ensimmäisen välierän

Pölkyn ja Puijon välierä-avaus oli varsin tasainen taistelu, jossa riitti käänteitä ja jännitystä loppuun asti. Puijo tuli otteluun hieman paremmin valmistautuneena ja Pölkky oli muutaman askeleen perässä. Kotijoukkue Pölkky pelasi toisen, neljännen ja viidennen erän lopun vahvasti nousten takaa erävoittoihin ja otti välieräsarjan ensimmäisen kiinnityksen.

26.03.2024

Ensimmäinen kiinnitys LP Kangasalle

Lentopallokevään saapuminen oli aistittavissa Pitkäjärven koululla maanantai iltana kun ensimmäinen välierä oli alkamassa. Kymmenpäinen kannattaja joukko rumpuineen ja ämpäreineen saapui vierasjoukkueen mukana Huittisista. 472 katsojan seuratessa joukkueet ylsivät aika-ajoin huikeisiin suorituksiin.

24.03.2024

Hakan Can Turan jatkaa LiigaPlokin päävalmentajana

Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt jatkosopimuksen turkkilaisen Hakan Can Turanin kanssa. Viime kauden puolivälissä päävalmentajan pestin vastaanottaneella 32-vuotiaalla on pitkä kokemus kotimaansa lentopalloilusta ja vahva tietotaito.

21.03.2024

Naisten välierät käyntiin maanantaina Kangasalla ja Kuusamossa

Naisten Mestaruusliigan välierät käynnistyvät tulevana maanantaina Kuusamossa ja Kangasalla. Pölkky Kuusamo saa vastaansa Puijo-Wolleyn ja LP Kangasala LP-Vampulan.

21.03.2024

LP-Vampula täydensi välieräkvartetin - seurahistoria sinetöityi huiman vitospelin voitolla

LP-Vampula Huittinen ja Oriveden Ponnistus taistelivat välieräpaikasta vielä torstaina pisimmän mahdollisen kaavan mukaan. Viisieräinen ottelu päättyi kotijoukkueen eduksi ja historiallinen ensimmäinen mitalipelipaikka toteutui LP-Vampulan kymmenennellä liigakaudella.

21.03.2024

Lentopallon liigakarsintojen pelaaminen selviää 1-sarjan finaaliotteluiden myötä

Lentopallon Mestaruusliigan karsintojen pelaaminen tänä keväänä selviää 1-sarjan finaaliotteluiden ja niiden voittajien selviämisen myötä. Mestaruusliigakarsinta pelataan normaalisti, mikäli 1-sarjan voittaja omaa nousuoikeuden. Mikäli 1-sarjan voittaja ei omaa nousuoikeutta, ei Mestaruusliigakarsintoja pelata.

20.03.2024

Teemu Mäkikyrö LP Viestin päävalmentajaksi 2+2 vuotisella sopimuksella

Naisten Mestaruusliigassa pelaavan LP Viestin uusi päävalmentaja on Teemu Mäkikyrö. Mäkikyrö on valmentanut kuluvan kauden LP Viestin naisten 1-sarjan Akatemiajoukkuetta ja toiminut samalla apuvalmentajana liigajoukkueessa. Nyt tehdyllä 2+2 vuotisella sopimuksella haetaan jatkumoa ja sekä seuran uutta tulemista mitalipeleihin.

19.03.2024

16-vuotias Haapaniemi torjui OrPon ja LP-Vampulan viidenteen peliin

OrPon kantti kesti pakkovoiton edessä. LP-Vampula haki ratkaisevaa voittoa Oriveden liikuntahallilla ja oli jo yhden erän päässä välieräpaikasta. Kolmanteen erään Fabio Menta oli ottanut aloituskuusikkoon Nea Suboticin ja Aino Etelän. Tällä tuplavaihdolla ja Milla Haapaniemen loistavalla torjuntapelillä ottelu kääntyi kotijoukkueelle.