Carmody jatkaa sittenkin VaLePassa

05.09.2017

VaLePa ja viime kaudella mestaruuteen joukkueen auttanut keskitorjuja Tommy Carmody ovat tehneet jatkosopimuksen.

Kansainväliset Eurocupit ja mahdollisuus pelata Mestarien liigaa olivat molemmin puolin avainasemassa sopimuksen synnyssä. Carmody haluaa mennä urallaan eteenpäin ja janoaa kotoisen Mestaruusliigan lisäksi lisähaasteita kansainvälisistä peleistä. Myös VaLePan hyvät harjoitteluolosuhteet ja tieto tasokkaasta joukkueesta helpottivat Carmodyn päätöstä.

- Seuran ensi kauden tavoitteet ovat vahvasti kansainvälisissä peleissä. Viime kauden Trentino pelit osoittivat, että Tommyn ulottuvuus torjunnassa ja hyökkäyksissä riittää maailmantason pelureille. Carmody on parhaimmillaan ”isoissa peleissä”, toteaa VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie. Kansainväliset pelit lisäävät ottelumäärää ja niiden rasitus pitkine matkoineen on kova. Siksi on hyvä, että meillä on käytössä laaja pelaajarinki eikä rasitus nouse liian kovaksi, päättää Arve-Talvitie.

Tommy Caromody on ollut koko kesän mukana USA:n lentopallomaajoukkueen harjoitusringissä. Sieltä Carmody vapautuu VaLePan käyttöön vasta lokakuun alkupuolella.

VaLePan liigamiehistö osallistuu Tartossa 8.-10.9 Würth Cup turnaukseen. Isäntäjoukkueen lisäksi mukana ovat Pärnun ja Saarenmaan joukkueet sekä Lakkapää. Mestaruusliigan avauspeli on Vexve Areenalla 23.9 ja vastaan liitelee Vantaa Ducks.

  Takaisin