Seuraa meitä somessa:

Field LiigaPlokin kolmas ulkolaishankinta

13.07.2016

Pihtiputaan LiigaPloki täydentyy uusien sopimuksien myötä.

Eeva-Maria Koskinen
LiigaPlokissa mainion kauden pelannut 20-vuotias, 177-senttinen keskipelaaja Eeva-Maria Koskinen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen. Liigakauden päätteeksi Eeva oli voittamassa SM-hopeaa Plokin A-tytöissä. Hänet valittiin myös turnauksen All Star-kentälliseen. Eevan jatkaminen LiigaPlokissa otettiin seurassa ilolla vastaan. Viime kaudella Jukka Koskisen valmennuksessa tapahtunut pelillinen kehitys motivoi pelaajaa jatkamaan tutussa joukkueessa.

Vilma Ruuska
Yleispelaaja Vilma Ruuska 18-v, 176 cm, palaa kahden vuoden tauon jälkeen LiigaPlokiin, jossa hän aloitti Mestaruusliigauransa kehityspelaajana kaudella 2013-14. Sen jälkeen hän harjoitteli ja pelasi kaksi vuotta Kuortaneen urheiluopistossa tyttöjen maajoukkueryhmässä. Viime kaudella myös hän oli voittamassa emoseura Plokille A-tyttöjen SM-hopeaa. Kovalyöntinen Vilma on voittanut vuonna 2014 SM-kultaa keihäänheitossa alle 16-vuotiaiden sarjassa. Panostus urheilu-uralla on nyt lentopallossa ja tulevalla kaudella liigaympyrät tarjoavatkin mukavasti lisää haastetta ja vastuuta.

Elizabeth Field, USA
Amerikkalainen 26-vuotias keskipelaaja Elizabeth Field on LiigaPlokin kolmas ulkomaalaispelaaja. Viime kaudella 188-senttinen Elizabeth pelasi Saksan bundesliigaa VT-Aurubis Hamburgissa. 2013-2014 Field aloitti ammattilaisuransa Tsekin liigan Kralovo Pole, Brno joukkueessa. Yliopistokaudet 2009-2013 hän oli Wichitan runkopelaaja.
- Olen kuullut paljon Pihtiputaan tiiviistä lentopalloperheestä ja odotan innolla kauden alkua ja uskon viihtyväni hyvin uudessa seurassani, kertoo Elizabeth.

LiigaPlokin tulevan kauden pelaajarunko alkaa olla kasassa. Joukkuetta tullaan vielä täydentämään ennen kauden alkua. Tällä hetkellä seuralla on sopimus 10 pelaajan kanssa.

LiigaPloki pelaajasopimustilanne 12.7.2016
1.Tamara Kmezic, 3.Sini Nousiainen 4.Elizabet Field 5.Julia Niemi 8.Sini Koljonen 9. Deprece Washington 10.Eveliina Koljonen 11.Eeva-Maria Koskinen 12.Anniina Matalamäki 13.Vilma Ruuska

  Takaisin