Seuraa meitä somessa:

Gustavsson jatkaa Team Lakkapään hakkurina

21.05.2016

Ruotsalainen maajoukkuehakkuri Fredric Gustavsson on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Team Lakkapään kanssa.

70-juhlavuoteen valmistautuva Perungan Pojat ry julkistaa tänään lauantaina 21.5. viisi pelaajasopimusta. Viime kaudella miesten Mestaruusliigan hakkureiden kärkikastiin ryminällä tullut ruotsalainen maajoukkuehakkuri Fredric Gustavsson on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Team Lakkapään kanssa.

- Gustavsson oli jo viime kesänä hankintalistallamme ja kun saimme hänet alkuvuodesta joukkueeseen, hän osoittautui juuri siksi palaseksi, jota joukkue tarvitsi. Käytännössä Gustavssonin ansiosta säilytimme sarjapaikkamme ilman karsintoja, Perungan Pojat ry:n puheenjohtaja Oiva Tapio luonnehti.

Myös joukkueen australialaispassari Arshdeep Dosanjh on tehnyt jatkosopimuksen Team Lakkapään kanssa, joten kaksi tärkeää palasta joukkueen kokoamisessa saatiin paikoilleen nopeasti. Nämä molemmat sopimukset sekä Miikka Lemolan, Tuomas Hautalan ja Jere Mäkisen sopimukset on tehty jo aiemmin.

- Tavoitteenamme oli, että julkistaisimme lähes koko joukkueen sopimukset kerralla, mutta muutamat neuvottelut ovat vielä sen verran kesken, että päätimme julkaista nämä sopimukset jo nyt, Tapio kertoi.

  Takaisin