Seuraa meitä somessa:

HPK:n vuoro siirtyä liigakärkeen

08.12.2017

Naisten Mestaruusliigan kärkipaikka on vaihtanut omistajaa tällä kaudella useaan kertaan, niin myös perjantaina. Tällä kertaa kärkipaikalle nousi HPK, joka murkasi vierailleen OrPon

Hakkalan liikuntahalllissa Lammilla pelatussa kamppailussa ei nähty tuulahdustakaan sarjataulukon lupaamasta kovasta kärkitaistosta, niin ylivoimainen HPK Oriveden Ponnistusta vastaan oli. Voittonumerot olivat 3-0 (25-11, 25-13, 25-14).

Lue ottelutapahtumista HPK:n nettisivuilta tarkemmin,

HPK-päävalmentaja Luca Chiappini:

- Vaikka vastustaja ei pelannut normaalilla aloituskuusikollaan, olen tyytyväinen, sillä pelasimme hyvää syöttö-, torjunta- ja puolustuspeliä ja aika säännöllistä vastaanottohyökkäystä. Arvostan pelaajien tekemiä uhrauksia, sillä olemme pelanneet ja harjoitelleet viime aikoina todella paljon. Neuvoin heitä pysymään vahvoina, koska meillä on nyt CEV Cup -ottelu, jonka jälkeen he saavat pari vapaapäivää. Oli hyvä, että pääsimme harjoittelemaan kahdesti täällä (Lammilla), jotta totuimme erilaisiin rajoihin ja lattiaan.

HPK-yleispelaaja Suvi Kokkonen:

- Varmaan kaikki odottivat vähän kovempaa peliä, mutta heiltä puuttui pari pelaajaa ja saimme pidettyä oman pelin koko ajan hyvin. Se lähti kulkemaan tosi hyvin. Varmaan OrPolla menivät päät ihan sekaisin rotaatiovirheiden takia ja he alkoivat kinastellakin, niin se varmaan vaikutti peliin. Vicky (Savard) pelasi tänään hyvin ja keskitorjujat myös, niin keskityin sitten vastaanottoon ja puolustukseen enemmän.

OrPo-päävalmentaja Zvonko Nikolic:

- Odotimme, että pystyisimme tekemään paljon enemmän tässä pelissä. Toki HPK pelasi todella hyvin ja kurinalaisesti eikä antanut meille paljon mahdollisuuksia. Toivotan heille onnea Mestaruusliigaan. Emme pystyneet tarjoamaan parempaa peliä. HPK on hyvä joukkue ja meillä on aina ongelmia heitä vastaan. En ole kuitenkaan suoraan sanottuna huolissani, koska joukkueemme pärjää hyvin liigassa tällä hetkellä. Otteluita on vielä paljon jäljellä. Tämä on varoittavaa, mutta en ole huolissani.

OrPo-keskitorjuja Saara Lepistö:

- Eipä tuossa ottelussa kauheasti ole kommentoitavaa. HPK tuli ja vei 3–0. Meiltä puuttui pari pelaajaa rosterista ja rotaatiosekoilut viimeiseen erään, niin siinä se oli. Tämä on naislentopalloa ja pallo on pyöreä. Se voi pyöriä kummalle tahansa. Tänään se oli HPK. Ei meidän pelimme todellakaan jää tälle tasolle. Kun saamme ne pari pelaajaa vielä takaisin (Jessica Kosonen ja Niina Ylönen), niin se on ihan eri näköistä.

HPK - Oriveden Ponnistus 3-0
25-11, 25-13, 25-14
HPK: Savard 18/+14, Madsen 10/+9, Karhu 9/+8
Oriveden Ponnistus: Stedile 14/+6, Lepistö 3/-1, Hervey 3/-10
Katsojia: 294

LähiTapiolan pisteet
3 Savard HPK
2 Madsen HPK
1 Stedile OrPo

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Matti A. Pitkänen / HPK

'

  Takaisin