Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanin voittoputki joutui koetukselle

01.12.2016

Kaksi tappiota tulistutti Kokkolan Tiikerit kovaan taisteluun torstaina Loimaalla. Lopulta kuitenkin Hurrikaani voittoputki kesti, vaikka kauden kaksi ensimmäistä erätappiota sille tulikin.

Hurrikaanin voittonumerot olivat todella mielenkiintoisessa kamppailussa 3-2 (19-25, 25-18, 20-25, 28-26, 15-13).

Hurrikaanin ensimmäisen erätappion takana oli Tiikereiden kokonaiusvahva esitys. Tiikerit syötti erään neljä ässää ja otti neljöä torjuntaa. Hyökkäystä johti 6/+5 tehot kerännyt Antti Ropponen. Tiikerit nappasiu ohjat erässä heti käsiinsä ja Antwain Aguillardin syöttövuorolla se karkasi jo 6-12 -johtoon. Hurrikaani kiri eron vielä muutamaankin otteeseen kahteen pisteeseen, mutta loppuerässä Tiikereiden varma hyökkäyspeli oli liikaa isännille.

Toinen erä oli selkeästi Hurrikaanin ja kolmas Tiikereiden. Neljännessä väännettiin oikein urakalla. Hurrikaani johti erää 19-15, mutta Robert Seppäsen syöttövuorolla Tiikerit nousi 19-21 -johtoon. Hurrikaani ehti kuitenkin saada eräpallon (24-23), mutta niin Tiikeritkin peräti kahdesti (24-25, 25-26). Erän kolme viimeistä pistettä teki kuitenkin Hurrikaani: Mutka hyökkäsi, Koppanen syötti ässän ja Mikko Oivanen torjui erän päätökseen 28-26.

Päätöserässä Tiikerit johti vielä 11-12, mutta tämän jälkeen ote siirtyi lopullisesti Hurrikaanille. Luke Smith päätti ottelun hyökkäykseensä.



Lauri Rantanen, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Kiva voittaa edelleen kolme erää. Ensimmäisen kerran vastustaja pystyi horjuttamaan meidän sideout-pelaamista. Olen kuitenkin ylpeä joukkueen suorituksista kahdessa viimeisessä erässä. Hieno peli.

Jukka Mäkihannu, Tiikerien päävalmentaja:

- Joukkueen hitsautuminen on pitkä prosessi. Tänään olen erityisen tyytyväinen siihen, että vaihtopenkiltä löytyi apuja. Vastustaja oli neljännen ja viidennen erän lopussa syöttöruudussa parempi. Muutenkin olimme vastaanotossa hieman Hurrikaania jäljessä.

Luke Smith, Hurrikaanin paras:

- Tänään oli kova taistelu. Arvasimme, että Tiikerit tulee Loimu-tappion jälkeen lujaa, ja niin tulikin, mutta onneksi peli lopulta kääntyi meille. Tiikerit ovat vielä matkalla joukkueeksi eli muistuttavat siinä suhteessa meidän tilannettamme viime kaudella.

Antti Ropponen, Tiikerien paras:

- Odotukset ovat korkealla meidän joukkuettamme kohtaan eikä niitä olla vielä pystytty täyttämään. Koko ajan mennään kuitenkin parempaan. Tiikerit pelaa fiksua ja iloista lentopalloa. Sillä mielellä tultiin tänäänkin tänne Loimaalle. Kauden paras ottelu minulta.




LähiTapiolan pisteet
3 Smith Hurrikaani
2 Eaton Tiikerit
1 Ma.Oivanen Hurrikaani

Hurrikaani Loimaa - Kokkolan Tiikerit 3-2
19-25, 25-18, 20-25, 28-26, 15-13
Hurrikaani Loimaa: Oivanen Mi 27/+11,Smith 20/+14,Oivanen Ma 15/+7
Kokkolan Tiikerit: Ropponen 27/+19,Enderwin 18/+11,Aguillard 17/+13
Katsojia: 1032

Lehdistötilaisuus

Kuvat

Ottelutilasto

Kuvat: Juuso Riponiemi / Hurrikaani-Loimaa

  Takaisin