Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanit vei jatkopalloilla voiton Kokkolassa

15.01.2017

Kokkolassa pelattiin kauden tähän saakka jännittävin ottelu. Pelin voitti Hurrikaani numeroin 2-3 (25-20, 24-26, 15-25, 25-23, 20-22).

Kaksi jatkopalloille mennyttä erää ja tasapainon vuoksi yksi selkeä erä Hurrikaanille. Hurrikaani käytti pelin aikana kaikkia yleispelaajiaan samoin kuin keskitorjujiaan. Hyvää tehoharjoitusta tulevaan keskiviikon europeliin.

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle Tiikereiden hallinnassa, eikä Hurrikaani päässyt pistejohtoon kertaakaan. Tiikerit pelasi hyvää puolustuspeliä ja Antti Ropponen paukutti pisteitä tasaiseen tahtiin. Erän lopussa tuli Lasse Jylhä syöttämään ja teki ässän. Parin pisteen jälkeen Hurrikaani sai Lassen syöttöputken katki, mutta Matti Oivasen syöttövirhe toi Tiikereille ratkaisevan pisteen.

Toisen erän alkuun ohjakset otti Hurrikaani. Eemeli Kouki hyökkäsi tehokkaasti. Hurrikaani johti tilanteeseen 17-17 sakka, jonka jälkeen edettiin vuorotahtiin jatkopalloille. Erän ratkaisuna Mikko ja Matti Oivasen paritorjunta, joka pysäytti Enderwin Herreran.

Kolmas erä oli Hurrikaanin näytöstä. Etenkin Luke Smith tappoi palloja tehokkaasti. Erän loppupuolella Tiikerit vaihtoi Lauri Jylhän Steven Huntin tilalle ja Michael Hatchin Antwain Aguillardin tilalle. Nekin olivat näennäisiä muutoksia, koska tilanne oli jo selvä ja Hurrikaani vei erän näytöstyyliin 25-15.

Michael Hatch jatkoi keskitorjujana neljännessä eräässä. Erä eteni tasaisena ja vasta tilanteessa 20-17 Tiikereille, saatiin ensimmäistä kertaa 3 pisteen ero. Se riitti Tiikereille, joka sitä myöten vei ottelun viidenteen erään.

Viideskin erä oli tasaista taistelua. Tilanteessa 8-5 Hurrikaanille, Tiikerit otti aikalisän ja kuroi saman tien eron kiinni. Merkille pantavaa oli, että erän aikana Hurrikaani ”lahjoitti” pisteitä syöttövirheillä ja Tiikerit taas iskemällä torjuntaan. Erä venyi pitkäksi ja jatkopallojen aikana Tiikereillä oli kuusi erä- ja ottelupalloa. Hurrikanille riitti sen toinen.

Lauri Rantanen, Hurrikaani:
- Tiukka peli. Kierrokset ovat edelleen kovat. Oli älytön vääntö. Meitä mitattiin tänään, kuten siinä joulukuun ottelussa Loimaalla, joka päättyi samoin numeroin. Tänään torjuttiin ainakin hyvin. Tiikereiden Herrera ja Del Valle puolustivat hyvin. Matti Oivanen taas muurasi torjunnallaan palloja. Eemeli on pelannut hyviä pelejä putkeen. Pelin aikana tehtiin vaihtoja, jotka toivottavasti palvelee tulevaa europeliä. En tiedä mitä muuta me otetaan mukaanne. Tunne ainakin, kun voitimme hillerin.

Jukka Mäkihannu, Tiikerit:
- Harmittaa, kun hävittiin. Kaveri oli sen verran parempi. Hyökkäys ratkaisi pelin. Syötössä, vastaanotossa ja puolustamisessa oltiin edellä, mutta hyökkäyksissä ei. Vastustajalla oli tosi hyvä torjunta. Peli oli kauden kontekstissa hyvää; taisteltiin palloista. Todella hyvä fiilis siitä. Jatketaan työtä ja tämä oli hyvä askel eteenpäin ja hyvä kenraali tiistain pelille.

LähiTapiolan pisteet:
3 Peacock, Hurrikaani
2 Herrera, Tiikerit
1 Ropponen, Tiikerit

Kokkolan Tiikerit - Hurrikaani Loimaa 2-3
25-20, 25-27, 15-25, 25-23, 20-22
Kokkolan Tiikerit: Ropponen 22/+12,Hunt 19/+7,Herrera 17/+9
Hurrikaani Loimaa: Oivanen Mi 25/+12,Smith 23/+12,Kouki 19/+15
Katsojia: 722

Ottelutilasto

  Takaisin