Seuraa meitä somessa:

Hyvä alku ei auttanut LP Kangasalaa voittoon asti

15.11.2017

LP Kangasalan veto riitti kotikentällä keskiviikkona LP Viestiä vastaan lähes kaksi erää. Tämän jälkeen edelleen tappioton salolaisjoukkue meni menojaan voittaen 3-1.

LP Kangasalan ja LP Viestin kohtaamisessa oli aluksi ainekset isollekin yllätykselle, kun kauden parasta peliään pelannut kotijoukkue hallitsi avauserää lähes virheettömällä syöttö- ja hyökkäyspelillä.

Myös tasaisempi toinen erä oli jo kääntymässä Kangasalalaisille mutta tilanteessa 23-21 syöttämään tullut Viestin Noora Kosonen oli eri mieltä ja syötti neljä pistettä putkeen ja erä vieraille 25-23.

Kolmannessa erässä Salolaiset terävöittivät hyökkäyspeliään ja kun Kangasalan vahva ase keskihyökkäys alkoi hieman ontua ja muuten erinomaisesti pelannut passari Mita Uiato alkoi väsyä niin erä melko helposti Viestille.

Myös neljäs erä alkoi vieraiden merkeissä, ja varsinkin syöttövirheitä tuli kotijoukkueelle paljon. Erän loppuvaiheilla Jessica Wagner herätti jälleen kotijoukkuetta upeilla korkeilla hyökkäyksillä, mutta pari helppoa virhettä ja salolaisten rutiini olivat kuitenkin loppujen lopuksi liian kova kotijoukkueelle.



Anna Czakan, LP Viesti:

- Alku oli vaikea, en halua käyttää tekosyytä mutta tämä oli vasta kauden toinen vieraspeli ja se taisi kipsata joukkueen. Kangasala tosin pelasi hyvin, ja saimme vasta toisessa erässä oman pelimme pala palalta käyntiin.

Jessica Wagner, LP Kangasala:

- Väsynyt olen mutta en kovin pettynyt. Peli paranee koko ajan, samoin yhteispelimme passari Mitan kanssa, joka ei ole tottunut pelaamaan yhtä korkealta lyövän sentterin kanssa.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Kangasalta hyvä alku otteluun, itse olimme vähän telineissä alkuun. On hyvä juttu, että sarja on tällä kaudella tasokas, on monta hyvää joukkuetta ja uskon että Kangasalakin nousee ihan kärkijoukkueiden tasolle, jos vain löytävät yhtä tasokkaan hakkurin kuin muillakin kärkijoukkueilla on.

Janne Anturamäki, LP Kangasala:

- Teemana oli lähteä nauttimaan jokaisesta kosketuksesta, ja hyvin lähtikin peli käyntiin. Toisessa erässä hyvä nousu lopussa, mutta katse tulostauluun ja alkoi vastaanotto vapista. Pikkuhiljaa Viesti paransi ja meillä alkoi tulla enemmän virheitä. On hieman klisee jo sanoa, että eteenpäin mennään mutta näin se on ja harmittaa että taas jäätiin ilman palkintoa.

Parhaat pelaajat: Anna Czakan, LP Viesti Jessica Wagner, LP Kangasala 

LähiTapiolan pisteet
3 Czakan Viesti
2 Laak Viesti
1 Uiato Kangasala

LP Kangasala - LP Viesti 1-3
25-15, 23-25, 17-25, 19-25
LP Kangasala: Wagner 14/+11,Riikonen 17/+9,Paloniemi 8/+-7
LP Viesti: Laak 19/+9,Kosonen 13/+3,Puukka 8/+4
Katsojia: 222

Ottelutilasto


Kuvat: Pertti Flinck

  Takaisin