Seuraa meitä somessa:

Ilo ja suru kohtaavat VaLePan lauantaisessa kotiottelussa

19.01.2017

Lauantaina Sastamalassa vietetään ikimuistoista lentopallopäivää, kun ilo ja suru kohtaavat. VaLePa-Sampo Volley ottelun yhteydessä muistettaan menehtynyttä Sauli "Pappa" Vainiomäkeä ja nostetaan Eduard Venskin pelipaita kattoon.

Näijn kirjoittaa VaLePa tiedotteessaan:

Uutinen Sauli Pappa Vainiomäen kuolemasta pysäytti ja järkytti. Päivän mittaan huomasi, että suru-uutinen kosketti syvästi monia ihmisiä. Se on näkynyt myös lukuisissa osanottoviesteissä somessa ja verkkolehdissä. Hienot Pappa-muistot jäävät elämään. VaLePa kunnioittaa Papan muistoa lauantaina pelaamalla mustissa peliasuissa. Ennen ottelua vietetään hiljainen hetki.

Lauantain pelissä ilo ja suru kohtaavat. Saamme viettää Eduard Venskin juhlaa, mutta Papan tuttua hahmoa emme näe päätykatsomossa.

Venskin juhlallisuudet alkavat klo 16.40

VaLePa haluaa kunnioittaa hienoa ihmistä ja hienoa uraa. Eduard Venskin pelipaitaa nostetaan Vexve Areenan kattoon samaan rivistöön mestaruusviirien kanssa. Juhlallisuudet alkavat jo klo 16.40. Kannattaa tulla ajoissa paikalle viettämään tätä juhlallista hetkeä Eetun ja Eetun perheen kanssa.

  Takaisin