Seuraa meitä somessa:

Iskulta onnistunut ryöstöretki Kerttulaan

27.11.2015

Maratontaulukon kärkijoukkueet Loimu ja Isku kävivät Kerttulassa kaksijakoisen taiston. Avauserän tappion oikein käsitellyt vierasjoukkue nappasi ansaitun vierasvoiton lukemin 1-3 (25-22, 13-25, 19-25, 22-25).

Hienolla taistelumoraalilla vierasareenalle astellut Isku pelasi ehyen iltapuhteen. Nuoren joukkueen asenne kesti ihailtavasti. Tasapainoinen esitys palkittiin täysin ansaitulla ryöstösaaliilla.

Vahvan alkukauden vetänyt Loimu oli tällä kertaa aseeton. Oli kyse sitten epäonnistuneesta peliin valmistautumisesta tai urheiluun välillä osuvasta heikosta pelipäivästä, oman suoritustason heikkous maksoi kovan hinnan.

Ottelun ratkaisuksi muodostui isäntien vastaanotto, jonka mureneminen käänsi vaakakupin Jussi Heinon suojateille. Iskun hyppyleija oli Loimulle liian tehokas täsmäase.

Tatu Härkönen, Isku:

- Saatiin eka erän jälkeen peli kulkemaan. Sen jälkeen oli mukava pelata. Syöttö parani huomattavasti, ja pallo alkoi kuolla. Saatiin Loimun vastaanotto rikki vahvalla syötöllä. Oman syötön kanssa on ollut on/off-pelaamista. Välillä kaikki menee ruutuun, välillä ei mikään. Tänään kulki sillä saralla hyvin.

Ossi Rumpunen, Loimu:

- Jotain oli vialla. Eka erä pelattiin vielä hyvin ja hallittiin pelitapahtumia. Toisessa erässä vastaanottomme mureni, ja peli meni vaikeaksi. Tehtiin iso kasa helppoja virheitä. Turhauduttiin ja alettiin tiuskia. Pelaamisesta tuli väkinäistä. Isku syötti hyvin - ei löydetty lääkkeitä siihen.

Jussi Heino, Iskun päävalmentaja:

- Peliä pelattiin neljä erää meidän pussiin. Loimun nopea peli ratkaisi avauserän. Ei ehditty saada torjuntaa paikoilleen. Erätappio palveli lopulta meitä matsin kääntämisessä. Toisessa erässä kupletin juoni muuttui. Saatiin Loimun laitatempo rauhoitettua, ja torjunta löysi oikeat asemat. Loimu on nostanut hyvin sormilla viime matseissa, mutta tänään löydettiin siihen sopivat lääkkeet. Joukkueen peli on ailahdellut alkukauden ajan. Pelirutiini on aika olematonta. Rentoutta on puuttunut, ja pelistä nauttiminen on jäänyt turhan vaillinaiseksi. Tänään nähtiin iloa ja tunnetta hyvällä tavalla.

Ismo Tuominen, Loimun päävalmentaja:

- Onnittelut Iskulle. Ollaan pelattu viime aikoina hyvin. Voittoja on tullut ja Euro-kentilläkin on kulkenut. Yritin puhua pojille matsin alla tästä tilanteesta ja varoittaa sen käsittelemisestä. Isku pommitti meidät syvälle. Vastaanottomme mureni vastustajan vaikean hyppyleijan takia, ja pelaaminen muuttui lopulta liian varovaiseksi. Vastustaja oli tänään selkeästi parempi. Tulosta pitää kunnioittaa.

Parhaat pelaajat:
Loimu: Ossi Rumpunen
Isku: Tatu Härkönen

Parhaat pistemiehet:
Loimu Vargas 15/+5, Rumpunen 11/+6, Meehan 8/+2
Isku Kaislasalo 19/+11, Mäkinen 16/+8, Härkönen 13/+9

Yleisöä 487
T 7-16, Ä 3-7, SV 13-16, VO% 45-57, H% 47-49

LähiTapiolan pisteet:
3 Härkönen Isku
2 Kaislasalo Isku
1 Mäkinen Isku

Ottelutilasto

Kuvat: Tuomas Pelto / Loimu

  Takaisin