Seuraa meitä somessa:

Jenkkikeskari ja oma kasvatti täydensivät Loimun joukkueen

19.08.2016

Raision Loimun joukkue on nyt valmis lokakuun puolivälissä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Viimeisimpinä kiinnityksinä oranssi-mustaan joukkoon liittyvät yhdysvaltalainen keskitorjuja Taylor Gregory (23 v, 203 cm) ja hakkuri-yleispelaaja Aapeli Kouki (18 v, 193 cm). Loimun liigaringissä on nyt 12 pelaajaa ja ns. isolla listalla on kaikkiaan 15-17 peluria, jossa on mukana aktiivisesti liigajoukkueen mukana olevia Loimun 2-joukkueen farmipelaajia.

Loimu on jenkkikeskitorjuja Taylor Gregoryn ensimmäinen seura miehen ammattilaisuralla Euroopassa. Yliopistouransa hyvin tehoin Long Beach State Universityn paidassa pelannut Gregory solmi Loimun kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Yliopistojoukkueen lisäksi Gregory on pelannut USA:n maajoukkuepaidassa nuorten MM-turnauksessa Turkissa vuonna 2013 sekä miesten maajoukkueessa Pan American Cupissa tänä vuonna. Anaheimissä sijaitsevan miesten maajoukkuekeskuksen harjoittelurinkiin hän on kuulunut vuosina 2015 ja 2016.

- Olen erittäin innoissani kun pääsen käynnistämään ammattilaisuraani Loimussa, jonka kautta on minun yliopiston pelaajista ponnistanut jo monta muutakin Euroopan huippusarjoihin ja USA:n maajoukkueeseen. Heiltä tuli todella paljon suosituksia Loimun suuntaan kun pohdin eri vaihtoehtoja joita minulla oli. Lisäksi tietysti osallistuminen CEV Cupiin oli tärkeä asia, kommentoi Los Angelesissa asuva Gregory.

Lisäksi Loimun rinkiin on liittynyt seuran oman juniorikoulun kasvatti Aapeli Kouki, joka on pelannut myös mm. Littoisten Työväen Urheilijoissa. Aapeli on Koukin veljessarjan kolmas Loimun liigajoukkueen pelipaidan päälleen pukeva nuori lupaus. Aikaisemmin nuorina pelureina Kerttulan yleisön edessä ovat esiintyneet isoveljet Eemeli ja Akseli.

- Harjoitteluinto on iskenyt tänä kesänä kovasti päälle ja töiden jälkeen tekee aina mieli lähteä treenaamaan. En ole vielä missään vaiheessa juniorivuosiani ottanut itsestäni kaikkea ulos, joten sitä lähdetään nyt tekemään, kertoi Aapeli Kouki Loimun kesätreenien yhteydessä.

Loimu tiedottaa lähiaikoina tulevista harjoituspeleistään, joita isketään syys-lokakuussa ennen lokakuun puoliväliä alkavaa Mestaruusliigaa. CEV Cup alkaa Loimun osalta joulukuussa.

  Takaisin