Seuraa meitä somessa:

Johnson ja Raadik marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

01.12.2016

Oriveden Ponnistuksen yhdysvaltalainen yleispelaaja Janisa Johnson ja Sampo Volleyn virolainen yleispelaaja Andrus Raadik on valittu lentopallon Mestaruusliigan marraskuun pelaajiksi.

Molemmat pelaavat ensimmäistä kauttaan liigassa ja valinta kuukauden parhaaksi on myös molemmille ensimmäinen.

Todella kimmoisa 25-vuotias Janisa Johnson johti 22,3 pisteen ottelukeskiarvolla OrPon tappiottomaan kuukaiuteen naisten Mestaruusliigassa. OrPo voitti kaikki viisi otteluaan Johnsonin oltua jokaisessa ottelussa joukkueensa paras pistenainen. Helmenä Johnsonin kuukaudessa oli 28 pistettä kotikentällä voittopelissä LP Viestiä vastaan.

30-vuotias Andrus Raadik teki marraskuussa Sampo Volleylle upeat 27,4 pistettä ottelua kohden ja pieninkin pistemäärä virolaiselle oli 24 pistettä yhdessä ottelussa. Raadikin hyökkäysprosenttikin oli laitapelaajaksi komeasti yli 50. Sampo Volley keräsi kuukauden viidestä liigaottelusta viisi voittoa ja yhtä pistettä vaille täydellisen sarjapisteiden saaliin.

Naisten marraskuun tähdistöön valittiin Johnson lisäksi OrPosta passari Maria Tuominen, LP Kangasalasta kolumbialaishakkuri Dayana Segovia, liigakärki HPK;sta yleispelaaja Alison Mayfield ja keskipelaaja Karoliina Friberg sekä LP Viestistä keskipelaaja Vera Klimovich ja libero Hillaelina Mäntylä. Mäntylälle valinta kuukauden tähdistöön oli ennätyksellinen 19:s ja hän on myös ainoa pelaaja, joka valittiin myös kauden ensimmäiseen tähdistöön.

Miesten kuukauden tähdistöön valittiin Raadikin lisäksi kaksi muutakin ensikertalaista: VaLePan keskipelaaja Jacob Guymer ja Sampo Volleyn keskipelaaja Mikko Väliaho. Liigakärki Hurrikaanista valittiin passari Harrison Peacock ja libero Jesse Mäntylä, Raision Loimusta hakkuri Michael Chemos sekä Rantaperkiön Iskusta yleispelaaja Sakari Mäkinen.

Miesten marraskuun tähdistö 2016
Passari: Harrison Peacock, Hurrikaani-Loimaa (1. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Michael Chemos, Raision Loimu (2)
Yleispelaaja: Andrus Raadik, Sampo Volley (1)
Yleispelaaja: Sakari Mäkinen, Rantaperkiön Isku (2)
Keskipelaaja: Mikko Väliaho, Sampo Volley (1)
Keskipelaaja: Jacob Gyumer, VaLePa (1)
Libero: Jesse Mäntylä, Hurrikaani-Loimaa (6)

Naisten marraskuun tähdistö 2016
Passari: Maria Tuominen, OrPo (2. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Dayana Segovia, LP Kangasala (1)
Yleispelaaja: Janisa Johnson, OrPo (1)
Yleispelaaja: Alison Mayfield, HPK (3)
Keskipelaaja: Vera Klimovich, LP Viesti (1)
Keskipelaaja: Karoliina Friberg, HPK (3)
Libero: Hillaelina Mäntylä, LP Viesti (19)

  Takaisin