Seuraa meitä somessa:

Kaatrasalo jatkaa Sampo Volleyssa

29.04.2017

Keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo jatkaa Sampo Volleyn riveissä myös ensi kauden.

Parhaillaan maajoukkueleirillä oleva Kaatrasalo on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Sampoon. Joukkueen kapteeni sijoittui kuluneellakin kaudella keskimiesten parhaimmistoon, Aleksin hyökkäys oli läpi kauden tehokasta ja vauhdikas leijasyöttö tuotti usein ongelmia vastustajan vastaanotolle. Kokeneena pelimiehenä hän on tiukassakin tilanteessa paitsi sopivan rauhallinen, myös riittävän kovatahtoinen ottaakseen johtajan roolin kentällä. Hyvän ulottuvuuden omaava Aku sai pelata ilman isompia loukkaantumisia joten ei ole ihme, että päättynyt kausi oli yksi hänen parhaistaan ja se toi lisäpalkintona myös paikan maajoukkuekuvioihin.

26-vuotias Aku aloittaa Sammossa nyt neljännen kautensa. Lentopallon ohella mies on menestyksekkäästi opiskellut Kuopiossa, vaikka insinööriopintojen lomittaminen ammattiurheilijan elämään ei aina varmasti helppoa olekaan.
Sammon johto halusi aloittaa joukkueen kokoamisen tärkeimmistä palasista ja menestysjoukkueen kapteeni on tietysti sellainen. Cupin hopea ja Mestaruusliigan pronssi tekevät seuraa Aleksin aiemmille mitaleille, jotka on kerätty Hurrikaanin ajoilta. Kultainen mitali kuitenkin vielä puuttuu, mutta koko ajan kehittyvälle miehelle senkin aika vielä koittaa.

Sampo Volleyn sopimustilanne:
Eetu Häyrinen, hakkuri, sopimuksen toinen vuosi
Aleksi Mutka, libero, sopimuksen toinen vuosi
Andrus Raadik, yleispelaaja, kaksivuotinen jatkosopimus
Aleksi Kaatrasalo, keskitorjuja, 1+1 toinen vuosi

  Takaisin