Seuraa meitä somessa:

Koukin käsi kävi kuumana Loimaalla

24.01.2015

Viime peleissä kolme voittoa ottanut Team Lakkapää joutui taipumaan Loimaalla viisieräiseksi venyneessä ottelussa 3-2 (25-23, 25-19, 27-29, 22-25, 15-9).

Hurrikaani oli selvästi parempi kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Lakkapään vastaanotto parani, kun saksalainen Raphael Möller vaihdettiin kentälle. Yleispelaaja rauhoitti rovaniemeläisten vastaanottoa ja passari Arash Dosanjh pääsi ruokkimaan hyökkäyksiä optimipaikoista. Viidennessä erässä Hurrikaani näytti kuitenkin kaapin paikan liigan kymmenentenä jatkavalle Lakkapäälle.

Hienoja otteita viime peleissä esittänyt Eemeli Kouki oli kentän tehomies 27/+14 tehoin.

Ville Kakko (Hurrikaani):

- Vastassa oli iso joukkue, joka on paha vastus, jos vastaanotto toimii. Kolmannessa erässä Lakkapään vastaanotto parani, ja siksi hävisimme kaksi erää. Olen kuitenkin tyytyväinen voitosta. Saatiin oppitunti siitä, että kun vastustaja aloitti verkon läpi hiillostuksen, parilta meidän pelaajalta hävisi focus pelaamisesta.

Normunds Veinbergs (Lakkapää):

- Tärkeä piste. Täytyy olla tyytyväinen koko otteluun, vaikka meidän peliin pääsy tapahtuikin pääosin Hurrikaanin virheillä Hieno nousu neljännessä erässä lämmittää erityisesti.

Eemeli Kouki (Hurrikaanin paras):

- Kolmannessa erässä syöttömme helpottui, ja Lakkapää tuli leveällä materiaalilla. Kolmas ja neljäs erä oli voitettavissa. Onneksi viides erä tuli sitten selkeästi meille.

Tuomas Hautala (Lakkapään paras):

- Itsellä peli luisti hyvin. Varsinkin torjuntapeli napsui tänään. Saimme koottua pitkän erätauon jälkeen oman pelimme. Muutenkin on saatu hyvä draivi pelaamiseen viime otteluissa. Huomenna kaadetaan Isku.

Parhaat pistemiehet
Hurrikaani Kouki 27/+14, Petrusevics 22+10, Cedic 21/+8
Team Lakkapää Smalzer 20/+10, Kaurto 11/+9, Hautala 10/+9

LähiTapiolan pisteet
3 Kouki
2 Petrusevics
1 Hautala

Kuvat Juuso Riponiemi

Ottelutilasto

  Takaisin