Seuraa meitä somessa:

Kreikkalainen Gkotsis OrPon apuvalmentajaksi

01.08.2018

OrPon ensi liigakauden valmentajakaksikko tuli samalla lennolla. Apostolos Oikonomou toi mukanaan kakkosvalmentajan, Sotiris Gkotsisin, 30. Kaksikko on työskennellyt Kreikassa jo useamman kauden parina.

- Apostolos pyysi minua tähän. Nyt olen ensimmäistä kertaa ammattivalmentaja. Olen valmentanut kolme kautta ensimmäisen divisioonan joukkueita. Tyttöystävä jäi Kreikkaan, totesi Sotiris.

Hän pelasi itse liberona ja yleispelaajana 27-vuotiaaksi. Valmennuksen Sotiris aloitti 20-25-vuotiaiden nuorten valmentajana. Jatkossa seurat olivat miesten ensimmäisen divisioonan Saak Anatolia, AO Thiras ja Iraklis Chalkidas. Kaksi ensimmäistä joukkuetta ovat naisten ja kolmas miesten.

- Meillä on Apostolin kanssa yhteistyö sujunut mainiosti Kreikassa. Haluan antaa taitoni OrPo:lle sen mestaruuden metsästämiseen. Tärkeintä on hyvä yhteistyö joukkueen ja taustavoimien kanssa. Se on tie menestykseen. Hyvät harjoitukset pitää siirtää pelikentälle, analysoi Gkotsis.

Vapaa-aikanaan hän haluaa tutustua kotikaupunkinsa Larisan kokoiseen Tampereeseen. Lisäksi hän haluaa nähdä huipputason jääkiekkopelejä. Täysipainoiset treenit OrPo aloittaa keskiviikkona 1.8.. Joukkue on täysin koossa. Alussa saattaa tulla joitakin vapautuksia beach-volleyta pelaaville.

OrPon tiedotus
Kuva: Kalle Uotila

  Takaisin