Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille uusi passari USA:sta

26.07.2017

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen Suzanne Hornerin kanssa. Iowa Staten yliopistojoukkueen 22-vuotias, 178 senttinen passari siirtyy Pihtiputaalle elokuun alkupuolella.

Kaksi edellistä kautta passarina pelannut Eveliina Koljonen siirtyy ensi kaudeksi Belgian liigaan. Hänen sopimuksessaan oli siirtymisen salliva ulkomaanpykälä.

Valmentaja Jukka Koskisen kommentit:

-Olimme valmistautuneet Eveliinan lähtöön kartoittamalla passareita ulkomailta. Muutamista vaihtoehdoista askelmerkit osuivat parhaiten yhteen Suzannen kanssa. Hän on lahjakas pelaaja ja saa ensikosketuksen ammattilaisuuteen Euroopassa. Hänellä tuntuisi olevan kova halu päästä näkemään uusi joukkueensa ja harjoittelemaan yhdessä. Samaa voin sanoa itsestänikin! Odotan mielenkiinnolla uusien pelaajien näkemistä ja joukkueen ”ensiaskeleita”.

Suzanne Hornerin terveiset

-Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta pelata LiigaPlokissa ja Euroopassa. Mukava päästä pelaamaan uuden joukkueen kanssa. Odotan malttamattomana, että pääsen tutustumaan joukkuetovereihin, paikallisiin ihmisiin ja aloittamaan uuden luvun elämässäni!

  Takaisin