Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala vakuuttava kotonaan

16.12.2017

LP Kangasala ei antanut Nurmon Jymyn horjuttaa, kun se otti vakuuttavan kotivoiton lauantaina suoraan kolmessa erässä.

LP Kangasala vihdoin kotivoittoon

LP Kangasala - Nurmon Jymy 3-0 (25-19, 25-19, 25-19).
Tuskaisen syksyn ja alkutalven pelannut kotijoukkue LP Kangasala sai vihdoin kaipaamansa kotivoiton sarjanousija Nurmon Jymystä. Valmentajaakin vaihtanut LP aloitti ottelun hyvin, ja oli avauserässä koko ajan piirun verran Jymyä edellä. Toisessa erässä alku oli vieläkin tyrmäävämpi, ja koko ottelun hyvin syöttäneen Jutta Riikosen ja Liisa Hurskaisen syöttövuoroilla LP johti nopeasti jo 9-2. Tämän jälkeen ottelu hieman tasoittui, mutta varmasti pelannut uusi vahvistus Danielle Brisebois teki tärkeisiin paikkoihin virheettömät ratkaisut ja toinen erä kotijoukkueelle samoin lukemin kuin ensimmäinen 25-19.
Kolmannen erän Jymy aloitti hyvin mutta teknisen aikalisän jälkeen LP otti jälleen kuskin paikan. Jessica Wagner ja Brisebois ottivat jälleen isoa roolia ja Oni Lattinin tilalle vaihdettu Taija Tikka onnistui myös mainiosti. Myös kolmas erä kotijoukkuelle 25-19.

Pauliina Vilppola, Jymy:

- Erien loput ratkaisivat tänään pelin kotijoukkueelle. Oltiin erien alut hyvin mukana, mutta teknisten aikalisien jälkeen ote kirposi jostain syystä.

Kari Tuomela, Jymy:

- Pitkä tauko näkyi meidän otteissa. Kangasala pelasi hyvin, ja uusi vahvistus Brisebois pelasi lähes virheettömästi.

Emilia Sipilä, LP:

- Tosi helppottunut fiilis. Tuolla on nyt pukukopissa iloisia tyttöjä. Vastanotto oli tänään riittävän hyvä, mutta vielä parempaan pystymme kyllä.

Kai Stenius, LP:

- Huomasin kyllä heti voiton jälkeen, että tämä oli tytöille tärkeä voitto. Tiedämme valmennusryhmän kanssa, mitä asioita loppukaudella painotamme. Isoihin muutoksiin ei ole enää aikaa eikä oikeastaan edes tarvetta.

Parhaat pelaajat:
LP: Danielle Brisebois
Jymy: Julie Heile Mikaelsen

LähiTapiolan pisteet
3 Brisebois LPK
2 Wagner LPK
1 Uiato LPK

LP Kangasala - Nurmon Jymy 3-0
25-19, 25-19, 25-19
LP Kangasala: Brisebois 21/+10,Wagner 11/+10,Riikonen 9/+7
Nurmon Jymy: Mikaelsen 13/+7,Vajdova 9/+1,Riikilä 8/+4
Katsojia: 337

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck / LP Kangasala

  Takaisin