Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalan ammattilaisakatemia on tehnyt uusia pelaajasopimuksia

10.06.2016

LP Kangasalan valmentajat Virginie De Carne ja Oula Pihlajamäki kiteyttävät ajatuksiaan joukkueen kasaamisesta näin.

- LP Kangasalan ensi kauden joukkuetta rakennettaessa tärkeimpänä tekijänä on ollut pelaajien kyky sitoutua ammattimaiseen harjoitteluun. Joukkueeseen on etsitty pelaajia jotka ovat halukkaita ylittämään rajojaan ja haastamaan itseään. Tavoitteena on saada mahdollisimman monta pelaajaa ammattilaiseksi ulkomaansarjoihin ja tätä kautta luoda Kangasalasta eräänlainen hotspot Euroopan lentopallokartalle. Samalla rakennetaan LP Kangasalan joukkueen menestystä koti- ja ulkomaankentillä pitkällä tähtäimellä. Pelaajille opetetaan kädestä pitäen ammattimaisia toimintatapoja ja heitä valmistellaan ammattilaisuuteen niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella. Vaatimustaso pidetään erittäin korkealla ja pelaajilta vaaditaan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja rehellistä itsearviointia omasta toiminnasta.

Tähän filosofiaan sopii uusien pelaajien nostaminen liigatasolle. LP Kangasala on nyt tehnyt sopimuksen neljän uuden pelaajan kanssa, jotka ovat aiemmin pelanneet 1-sarjaa.

Kun pelaajia haastattelee LP Kangasalan riveihin siirtymisestä, kaikkien vastauksissa nousee esille huippuvalmennus ja mahdollisuus kehittyä pelaajana kovan treenaamisen kautta.

22-vuotias Milja Hytönen, hakkuri/yleispelaaja, pelasi viime kaudella Joensuussa NiceTeamissa.

24-vuotias Jenni Mäkinen, keskitorjuja, aloitti pitkän 1-sarjauransa 14-vuotiaana Kausalan Yrityksessä. Kaksi viime kautta hän on pelannut Helsinki Volleyssä.

Viime kauden Rantaperkiön Iskussa 1-sarjajoukkueessa pelanneella Hanna Rahkollakin, 17-v, yleispelaaja, on jo kahdeksas lentopallokausi alkamassa.

Porukan nuorin, vasta 16-vuotias yleispelaaja, Jutta Riikonen on pelannut myös jo kymmenen vuotta lentopalloa, josta kaksi viimeistä vuotta 1-sarjassa. Jutta siirtyy Kangasalle Salon Viestin riveistä.

Viime kauden LP Kangasalan liigajoukkueesta libero Emilia Sipilä on myös tehnyt sopimuksen jatkokaudelle.

Tällä positiivisella onnistumisten hakemisen asenteella nähdään Kangasalla varmasti ensi kaudella kovatasoista lentopalloa, jota kannattaa tulla katsomaan Pitkäjärven lehtereille. Aiemmin julkistetut sopimukset: Outi Munnukka, passari, Tiiamari Sievänen, libero Roosa Laakkonen, keskitorjuja Daniela Öhman, keskitorjuja, Hanna Salomäki, yleispelaaja

  Takaisin