Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula Huittinen 3-0 voittoon Kuortaneesta

23.02.2017

LP-Vampula maksoi kalavelat Kuortaneelle torstaina Leijonankidassa erin 3-0 (25-19, 28-26, 25-17).

Ottelun alku oli hieman takkuista ja Vampula teki pisteitä omien lisäksi virheiden muodossa myös vieraille. Erän edetessä virheiden määrä väheni ja oman vahvan syötön avustuksella erä lopulta kotijoukkueelle.

Toisessa erässä tekniselle aikalisälle mentäessä Vampulalla oli jo tukevantuntuinen johto, mutta Roosa Heikkiniemen syöttövuorolla tilanne tasoittui. Vasta jatkopisteillä ratkennut toinen erä kääntyi lopulta kotijoukkueelle ja kolmas oli jo selvempää Vampulan hallintaa, missä isoa osaa esitti kotijoukkueen kapteeni Eeva Puukka.

Nea Haatainen Kuortane

- Vampulalla oli kova syöttö ja meillä oli niiden nostamisessa vaikeuksia. Jatkopalloissa onnistuimme ihan hyvin, mutta kokonaisuutena emme pystyneet voitosta taistelemaan.

Eeva Puukka, LP-Vampula

- Lähdettiin maksamaan kalavelkoja, kun edellisessä kohtaamisessa Kuortaneella tuli rumasti takkiin. Onneksi saatiin kaikkia osa-alueita parannettua riittävissä määrin, että saatiin voitto kotiin.

Tapio Kangasniemi, Kuortane:

- 3-0 tulos osoittaa että peli oli selkeä. Ei pelattu huonosti tänään, mutta ihan parhaimpaan ei kuitenkaan päästy. Porukka vaikuttaa jo hiukan henkisesti väsynyttä. Hyvää oppia nuorille pelaajille.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Tyytyväinen 3-0 voittoon. Toisessa erässä menetettiin selkeä johto yhdellä syöttövuorolla, mitä ei saisi tapahtua. Katjan syöttövuorolla tehtailtiin eniten pisteitä. Peli ei kovin suurta tasoa kokonaisuutena saavuttanut, mutta meille voiton lisäksi oli hyvä pelillinen valmistautuminen lauantain peliin Rovaniemellä.

Ottelu lopulta LP-Vampula Huittisten nimiin puhtaasti, erin 3-0 (25-19, 28-26, 25-17).


Lähitapiolan pisteet:
3 Eeva Puukka, LP-Vampula
2 Elli-Noora Hiltunen, LP-Vampula
1 Nea Haatainen, Kuortane

LP-Vampula - Kuortane 3-0
25-19, 28-26, 25-17
LP-Vampula: Puukka 12/+11, Hiltunen 11/+6
Kuortane: Heikkiniemi 11/+5, Haatainen 10/+6
Katsojia: 111

  Takaisin