Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula ja Pölkky juhlivat kotivoittoja

09.12.2017

LP-Vampula löi lauantaina kotonaan LP Kangasalan ja Pölkky WoVon. Pölkky nousi vuorostaan taas liigan kärkipaikalle joulutauolle lähtiessään.

LP-Vampula riemukkaaseen kolmen pisteen voittoon 

LP-Vampula toipui melkoisesta shokkialusta ja kuittasi lopulta kaikki sarjapisteet uuden päävalmentajansa Kai Steniuksen johdolla Huittisissa vierailleelta LP Kangasalalta erin 3-1 (14-25, 25-20, 25-11, 25-18).

Ensimmäisen erän hermoilun jälkeen kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja otti toisesta erästä tiukan taistelun jälkeen voiton. Kolmas erä oli aivan yhtä maalia, jonka eräpisteetkin (25-11) osoittavat. Neljännessä Tilda Oikarin syöttövuorolla Vampula otti vieraiden etumatkan kiinni ja meni menojaan erän loppuun asti. 

Ottelun parhaina Huittisten Näkökeskus palkitsi kotijoukkueesta Hilkka Hujasen ja vieraista passarin Mita Uiaton.



Hilkka Hujanen, LP-Vampula Huittinen:

- Hyvät on ajatukset ja voittoa lähdettiin hakemaan ja siitä ollaan iloisia. Ensimmäisen jälkeen päätettiin että pelataan omaa peliä ja onnistumisen kautta itsevarmuus kasvoi. Yritettiin sata lasissa ja fiilis oli hyvä. Kaikessa on vielä kehittymisen varaa itselläni. Me ollaan hyvä joukkue kun kaikki saamme parhaan itsemme pelissä esille. Yleisön ja meidän välillä on hyvä yhteys

Kai Stenius, LP Kangasala

- Ihmetyttää hiukan, että oltiin näin sekaisin. Tosin onhan iso muutos tullut kun kahden viikon aikana on kaksi kertaa valmentaja vaihtunut. Valmennuksellakin oli varmaan oma osansa tässä tappiossa. Toisessa erässä Vampula paransi peliään ja meidän päät painuivat.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Voitosta tykkään ja se oli tähän päivään lähtiessä selkeä tavoitteemme. Kun valmistuimme otteluun keskityimme enimmäkseen omaan peliimme, koska vastustajan muutoksista ei voinut oikein varmuudella. Tilda ja Hilkka oli yleispelaajina erittäin hyviä.

LähiTapiolan pisteet
3 Hujanen Vampula
2 Oikari Vampula
1 Uiato Kangasala

LP-Vampula - LP Kangasala 3-1
14-25, 25-20, 25-11, 25-18
LP-Vampula: Oikari 15/+8,Hujanen 14/+7,Blomgren 9/+0
LP Kangasala: Wagner 14/+9,Riikonen 13/+2,Brisebois 11/+-6
Katsojia: 213

Ottelutilasto

Pölkky hyvillä mielin joulutauolle

Pölkyn vieraaksi saapunut WoVo Rovaniemi pystyi yhteen hyvään erään Kuusamossa pelatussa ottelussa. Toinen erä oli tasainen aina ratkaisupalloihin asti ollen tasatilanteessa 24-24. Seuraava piste meni kotijoukkueelle WoVon verkkovirheen seurauksena ja Malina Terrell katkaisi erän jatkopalloilla 26-24.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Meiltä hyvä peli varsinkin hyökkäyspuolella - hyökkäystehot yli 50 % kaikissa pelatuissa erissä. Hyökkäysvirheitä tuli vain neljä koko peliin. Toisessa erässä WoVo syötti kovaa ja hyökkäsi hyvin meidän torjunnan käsiä hyödyntäen.
- Syyskauteen olen ihan tyytyväinen, vieraspelaaminen on ollut kohtalaista. Kaksi heikompaa peliä oli liigassa. Hyvällä itseluottamuksella voidaan lähteä kevätkaudelle.

Teemu Mäkikyrö, päävalmentaja WoVo:

- Ihan normaali meidän tämän kauden esitys. Alussa katsellaan mitä vastustaja tekee. Toinen erä oli meiltä hyvä, mutta se ei riittänyt. Kolmas eräkin oli ihan hyvä, mutta vastustaja sai pari ässää ja peli alkoi kääntymään.
- Meidän peli on kyllä olemassa, mutta se ei lähde aukeamaan. Saatiin muutama hyvä erä kauden loppuun ja se pitäisi saada kestämään otteluissa.

Iida Paananen, Pölkky:

- Meiltä ihan tasavahva esitys. Toisessa erässä annettiin hieman vastustajalle siimaa ja he kyllä heti sen hyödynsivät. Kolmas erä oli meiltä taas vahvaa pelaamista.
- Tähän asti pelit ovat menneet ihan odotusten mukaan. Europelit oli ehkä pienoinen pettymys ja uusi kokemus suurimmalle osaa joukkueesta, mutta sarjapelit ovat menneet ihan hyvin.

Parhaat pelaajat:
Essi Helminen, Pölkky
Nelli Rantanen, WoVo

LähiTapiolan pisteet
3 Helminen Pölkky
2 Paananen Pölkky
1 Terrell Pölkky

Pölkky Kuusamo - WoVo Rovaniemi 3-0
25-14, 26-24, 25-12
Pölkky Kuusamo: Prokopenko 14/+8,Helminen 13/+10,Terrell 11/+10
WoVo Rovaniemi: Rantanen 14/+7,Pyhäjärvi 8/+-1,Rantavuoti 3/+2
Katsojia: 269

Ottelutilasto

Kuvat:
Jouni Ronkainen / Pölkky
Antti Kaskinen / LP-Vampula

  Takaisin