Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula riemukkaaseen voittoon Jymystä - LiigaPloki löi LP Kangasalan

21.10.2017

Huittisissa nähtiin viisieräinen naisten liigakamppailu, jossa lopulta LP-Vampula oli Nurmon Jymyä parempi. Lauantain toisessa kamppailussa LiigaPloki haki pisteet Kangasalta.

Lauantai-iltana oli Huittisissa huipputunnelma, kun kotijoukkue otti voiton kauden erinomaisesti aloittaneesta nurmolaisjoukkueesta erin 3-2 (25-14, 25-20, 18-25, 20-25, 15-9).

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta parasta peliä, jossa Vampulan pahat syötöt ajoivat Nurmolaiset ahdinkoon. Kolmas erä oli sellainen kuin se kahden voittoerän jälkeen lentopallossa varsin usein on. Kotijoukkueen peli alkoi takkuamaan ja vastustaja sai juonesta kiinni. Viides erä oli jälleen kotijoukkueen näytöstä, kuten pisteetkin (15-9) osoittavat.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Susanna Sutki ja vieraista Alexandra Vajdova.



Alexandra Vajdova, Jymy:

- Aloitettiin huonosti ja Vampulalla oli hyvä syöttö, emmekä saaneet niitä nostetuksi. kolmannessa vastaanottomme parani ja saimme hyökätyksi paremmin.

Susanna Sutki, LP-Vampula Huittinen:


- Kyllä maistuu tämä voitto. Tuli tarpeeseen. Kaksi ekaa erää meiltä oli tosi hyvää peliä. Kolmanteen Nurmo heräsi ja me hieman lamaannuttiin. Joukkueena pelattiin tosi hyvin tänään. Meidän kotiyleisö on tosi ihana ja se auttaa meitä tosi paljon.

Kari Tuomela, Jymy:

- Tosi tyytyväinen pitää olla yhteen pisteeseen. Koko alkusarjaan ollaan tyytyväisiä, koska moni oli sitä mieltä ettemme tiedä, mihin olemme tulossa, kun Liigaan nousimme. Viimeistään nyt osoitimme, että kuulumme tänne. Hyvä tunnelma täällä Huittisissa on aina. Vampula oli kolmessa erässä selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Pitkä erätauko teki sen, että vierasjoukkue tulee uudella innolla kolmanteen. Emme tämän tiedostamisesta huolimatta pystyneet kolmannessa omaan peliimme. Viidennessä erässä saatiin taas oma hurmos päälle ja pisteet sen mukaiset. Ansaitsimme voiton tänään.

LähiTapiolan pisteet
3 Nieminen LP-Vampula
2 Blomgren LP-Vampula
1 Friberg Jymy

LP-Vampula - Nurmon Jymy 3-2
25-14, 25-20, 18-25, 20-25, 15-9
LP-Vampula: Blomgren 17/+9, Nieminen 14/+12, Hujanen 14/+6
Nurmon Jymy: Mikaelsen 17/+8, Vajdova 17/+4, Niemi 15/+11
Katsojia: 302

Ottelutilasto

LiigaPloki kuittasi pisteet Kangasalta

Kahden WoVo-voiton siivittämänä Kangasalle saapunut LiigaPloki jatkoi voittoputkeaan selkeällä 3-0 (25-13, 25-21, 25-20) -voitolla kotijoukkue LP Kangasalasta.

Ensimmäisessä erässä Ploki otti heti 5-0 -johdon, eikä erävoitosta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Kangasalan torjunta ei saanut minkäänlaista otetta Plokin hyökkäjistä. Hakkuri Canace Finley oli täysin pitelemätön (9/+9).

Koko toisen erän Kangasala oli suurissa vaikeuksissa Plokin syöttöjen kanssa, eikä vahvaa asetta, keskihyökkäystä päästy käyttämään juuri lainkaan. Ja jos päästiin, niin vastassa oli ajoittain jopa kolmen pelaajan torjunta. Plokin hyökkäystehot eivät kuitenkaan yltäneet ensimmäisen erän tasolle, mikä piti erän tasaisena loppuhetkille asti.

Kolmas erä eteni alusta alkaen vierailijan hienoisessa hallinnassa. Jessica Wagner yritti herätellä erän puolessa välissä kotijoukkuetta taisteluun kahdella torjunnallaan, mutta kun apuja tuli kovin vähän, niin kolmannen eränkään voitosta ei lopulta syntynyt edes kunnon kamppailua.

Nette Tuominen, LiigaPloki:

- Ei voi olla kuin tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Ei olla vielä voitettu ottelua 2-0 -johdon jälkeen, joten oli henkisesti tärkeää, että saatiin kolmannessakin pidettyä peli kasassa koko ajan. Syöttö oli meidän ase tänään. Sen kanssa on ollut tällä kaudella ongelmia, joten sen osa-alueen onnistuminen lämmitti.

Oona Yli-Pekkala, LP:

- Ei ollut hyvä peli millään osa-alueella. Yleensä hyvä torjuntapelikään ei tänään toiminut. Ploki oli tänään paljon parempi. Kun vastaanotto ei toiminut, niin ei päästy oikein keskeltä hyökkäämään ja Ploki torjui ne yrityksetkin hyvin. Laidoista ei sitten saatu palloa kuolemaan. Hyvä treeniviikko alla, mutta se ei nyt näkynyt tässä pelissä yhtään.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Tiedettiin Kangasalan hyvät keskipelaajat ja lähdettiin syöttämään kovaa. Ekan erän jälkeen muutettiin syöttösuuntaa, ja se tuntui toimivan vielä paremmin. Keskelle rakennettiin kolmen torjuntaa ja puolustuskin oli tänään hyvää. Toiseen erään tuli hirveästi virheitä, mikä tasoitti sitä, mutta pidettiin hyvin taso läpi ottelun, mikä riitti tänään.

Janne Anturamäki, LP Kangasala:

- Onnittelut Plokille voitosta. Vaikea löytää mitään positiivista tästä pelistä. Treenattiin ja valmistauduttiin hyvin koko viikko tähän otteluun ja fiilis oli hyvä, mutta meniköhän se sittenkin vähän yli? Koko joukkue oli tänään huono.

Parhaat pelaajat : Mita Uiato, LP Kangasala ja Suzanne Horner, LiigaPloki

LähiTapiolan pisteet
3 Hardy LiigaPloki
2 Finley LiigaPloki
1 Horner LiigaPloki

LP Kangasala - LiigaPloki 0-3
13-25, 21-25, 20-25
LP Kangasala: Riikonen 10/+0, Wagner 7/+3, Paloniemi 7/+1
LiigaPloki: Finley 21/+17, Hardy 11/+10, Tuominen 11/+4
Katsojia: 210

Ottelutilasto

Kuvat:
Pasi Kaskinen / LP-Vampula
Pertti Flinck / LP Kangasala

  Takaisin