Seuraa meitä somessa:

LP-Vampulan kolmas perättäinen tappiollinen viisieräinen

20.01.2017

Tällä kertaa Kusamo juotti karvasta kalkkia huittislaisille. LP-Vampula joutui perjantai-illan ottelussa edellispäiväisen HPK ottelu tavoin hyvän taistelun päätteeksi antautumaan erin 2-3 (25-21 14-25 18-25 25-18 13-15).

Ottelun alku oli kotijoukkueen hallintaa ja vasta erän loppupuolella vierailijat pääsivät peliin mukaan. Taylorin kolme peippipistettä ensimmäiseen erään kertoo osittain Pölkyn alkukankeudesta. Loppua kohden erä tasoittui, mutta pitkä kaula riitti Vampulan erävoittoon.

Toisessa erässä osat vaihtuivat ja erä oli selkeää vieraiden hallintaa. Kolmannessa alkoi todellinen taistelu pisteistä, mutta vajaan kahdenkymmenen pisteen tasaisen taistelun jälkeen pölkky otti kolmannen nimiinsä. Neljännessä erässä sisuuntunut kotijoukkue sai kotiyleisön riehaantumaan ja kova rummutus ja "Vampula"- huudot peittivät musiikin ja kuulutukset alleen ja Vampula otti erän kotiyleisön suureksi iloksi kotiin pistein 25-18. Viimeinen erä oli melkoisella tunnetilalla ladattu ja päättyi niukasti kuusamolaisille.

Pölkyltä parhaana otteluisäntänä toiminut Kuorma-autiokorjaamo Mäkelä palkitsi Pölkystä libero, Amanda Loven ja kotijoukkueesta palkinnon pokkasi erittäin vahvasti verkolla ja syöttöruudussa esiintynyt Venla Raitala.

Venla Raitala, LP-Vampula

- Hyvää taistelua oli molemmilla joukkueilla ja varsin pienestä oli voitto kiinni. Meidän pelimme on koko ajan parantunut.

Tuomas Alatalo, HPK

- Maukas voitto. Vampula piti meidät tiukilla koko ottelun ja etenkin syötöillään sai meidän vastaanottoa rikki. Hienoa, että täällä on yleisö vahvasti mukana, eikä tuomarit ota liikaa roolia.

- Arttu Keränen, LP-Vampula Tyytyväinen jälleen pitää olla, vaikka viimeisessä erässä muutama hyökkäys jäi kaivertamaan. Henkilökohtaisella tasolla on pelaajakohtaisia kehittymisalueita vielä, mutta eteenpäin mennään. Pölkky pelasi varsin hyvin ja laitahyökkäykset lähtevät erittäin korkealta.

LähiTapiolan pisteet
3 Prokopenko Pölkky
2 Paananen Pölkky
1 Puukka Vampula

LP-Vampula - Pölkky Kuusamo 2-3
25-21, 14-25, 18-25, 25-18, 13-15
LP-Vampula: Raitala 18/+12, Sow 14/-2, Hiltunen 12/-3, Bruns 11/+10
Pölkky Kuusamo: Prokopenko 22/+5, Treacy 15/+11, Nicholson 12/+5
Katsojia: 369

Ottelutilasto

  Takaisin