LP Viesti - HPK lauantaina YLE:n huippuotteluna

07.10.2017

Naisten liigan huippukamppailu, viime kauden finaaliuusinta, LP Viesti - HPK nähdään suorana lähetyksenä lauantaina YLE TV2:ssa kello 16.05 alkavassa lähetyksessä. Ottelun selostaa Mikko Hannula.

HPK on pelannut liigaa kolmen pelin verran: avauspelin Pölkky tappion jälkeen Kuusamossa se on voittanut kaikki kuusi erää WoVo Rovaniemeltä ja LP Kangasalalta antaen vastustajille vain 17 pistettä erää kohden.

LP Viestin aloitti liigakauden vasta eilen perjantaina, jolloin se kaatoi LP-Vampulan 3-0.

Joukkueet ovat kohdanneet LP Viestin kymmenvuotisen historian aikana liigassa 45 kertaa ja voitot ovat salolaisille 34-11. Salohallissa voitot ovat samaan aikaan 19-6. Viime kaudella voitot Mestaruusliigassa tasattiin 4-4 ja Salohallissa HPK oli voitokkaampi voitoin 3-1. Koko kauden kohtaamiset menivät HPK:lle 6-5, kun hämeenlinnalaiset voittivat miolemmat CEV Cupin kohtaamiset ja LP Viesti Suomen Cupin finaalin.

Lue LP Viestin otteluennakko Mestaruusliigan sivuilta

Joukkueiden todennäköiset aloitusseitsikot

LP Viesti: Viktoriia Tuchashvili, Noora Kosonen, Eeva Puukka, Kertu Laak, Ronja Heikkiniemi, Anna Czakan, Hillaelina Hämäläinen (L).
HPK: Chloe Collins, Suvi Kokkonen, Eveliina Smolander, Vicky Savard, Laura Baggi, Daniela Öhman, Eveliina Rautiainen (L).

Ruutu -palvelusta nähtävissä on lauantaina kello 17 miesten liigan kamppailu Akaa-Volleyn ja Vantaa Ducksin välillä. Molemmat joukkueet metsästävät kauden avausvoittoa, Akaa-Volley kolmannessa ja Ducks neljännessä ottelussaan. Kotijoukkueelle voitto olisi myös sen liigahistorian ensimmäinen.

Lue Akaa-Volleyn ennakkojuttu ottelusta

Ottelun selostaa Ruudussa Niko Huupponen.

Lauantain kaikki liigaottelut:
16:15 LP Viesti - HPK
17 LP Kangasala - OrPo
17 Pölkky Kuusamo - LiigaPloki
17 Akaa-Volley - Vantaa Ducks
18 WoVo Rovaniemi - Nurmon Jymy

Lue ennakot www.mestaruusliiga.fi

  Takaisin