Seuraa meitä somessa:

LP Viesti odotetusti välieriin

07.03.2015

Hallitseva Suomen mestari LP Viesti eteni lauantaina odotetusti naisten Mestaruusliigan välieriin. Salolaiset kukistivat liiganousija LP-Vampulan otteluvoitoin 3-0. Kolmas puolivälierä päättyi lauantaina Loimaalla 0-3 (16-25, 16-25, 18-25).

Loimaalla ottelu seurasi 470 katsojaa. Naisten pelin jälkeen pelattiin miesten liigaottelu Hurrikaani-Isku.

Salolaiset joutuivat kolmanteen otteluun ilman alarajaavammasta kärsivää passariaan Viktoriia Tuchashviliä. Venla Hyttinen pärjäsi tehtävässä mainiosti.

Viestin parhaat pistenaiset olivat ukrainalainen yleispelaaja Lena Lymareva 16/+7 ja serbialaiskeskitorjuja Dubravka Rakic 14/+11.

Kotijoukkue kärsi jälleen yhden lisäongelman, kun Tiina Räisänen sairastui vatsatautiin. Näin Jekaterina Ripnaja (3/-3) pelasi hakkurina ja Daria Goriaeva (7/+4) sai jälleen komennukset takaisin keskitorjujaksi.

Joukkueiden parhaina palkittiin Daria Goriaeva ja Kaisa Jokinen.

Venla Hyttinen, LP Viesti:

- Hyvät fiilikset 3-0-voiton jälkeen. Ei puntti tutissut. Pidimme syötön kovana ja lyöjät korjasivat tarvittaessa hyvin passien heittämisen. Ihan sama kumpi tulee vastaan (Woman Volley tai Pölkky Kuusamo) välierissä, voittamaan lähdetään.

Hillaelina Hämäläinen, LP-Vampula:

- Olisin toivonut, että olisimme pystyneet esittämään parempaa peliä. LP Viesti ei jättänyt meille saumaa. Heillä on niin paljon laajempikin materiaali kuin meillä. Häviäminen ei ole koskaan mukavaa.

Kari Raatikainen, LP Viesti:

- Peruspelaamista meiltä tänään. Fyysistä ylivoimaa käytimme tänään hyvin hyväksemme verkolla. Vähemmän pelannut passarimme Venla Hyttinen hoiti aika hienosti vastuun.

- Välierien alkaessa joukkueiden tasoerot taas pienenevät. WoVon kanssa pelasimme tiukkojan pelejä runkosarjassa ja Pölkky puolestaan näytti viime pelissämme pystyvänsä haastamaan meitä. Me olemme valmiina.

Kai Stenius, LP-Vampula:

- Koska LP Viestillä oli eri passari kuin normaalisti, odotin että olisimme pystyneet haastamaan paremmin. Hyökkäyspuolella hävisimme fysiikassa valtavasti. Tämä oli hyvää oppia tytöille siitä, mitä fysiikkaharjoittelulla saadaan aikaiseksi. Sarjapaikka oli seuran tavoite ja sen me saavutimme.

Parhaat pistenaiset
LP-Vampula Hiltunen 9/-5, Goriaeva 8/+5, Tahvanainen 6/-1
LP Viesti Lymareva 15/+7, Rakic 14/+11, Pihlajamäki 10/+6

Ottelutilasto

  Takaisin