Seuraa meitä somessa:

LP Viesti otti vahvan otten Final Fourin paikkaan

13.11.2016

LP Viesti oli edellisillan liigapeliäkin vahvempi, kun se löi LiigaPlokin Suomen Cupin 1. puolivälieräottelussa Viitasaarella sunnuntaina tylyin lukemin 0-3 (11-25, 19-25, 12-25).

- Sunnuntain cupin peli oli meidän päätavoitteemme oikeastaan koko marraskuussa. Puhuimme tästä paljon jo etukäteen. Olen erittäin tyytyväinen. Tämä oli hyvä merkki, että vaikka tästä on puhuttu, niin minkäänlaista yliyrittämistä ei ollut eikä jännitystä. Pelasimme erittäin hyvän pelin. Ei tästä voi paljon enää edes parantaa, LP Viesti päävalmentaja Tomi Lemminkäinen hehkutti.

Lemminkäinen sekä LiigaPlokin päävalmentaja Jukka Koskinen arvioivat molemmat, että plokilaiset paransivat peliään lauantain liigaottelusta, mutta silti taululla olivat selvemmät numerot.

- Kova esitys meidän aloitusseitsikolta. Lisäksi kannattaa mainita Anna Czakan, joka tuli joka erässä vaihdosta. Joukkue pelasi lähes virheittä ja asenne oli kova jokaisessa erässä. Pisteitäkin kertyi kaikille hyvin tasaisesti, Lemminkäinen korosti.

Kapteeni Pauliina Vilponen kirjasi tehot 15/+12. Noora Kosonen ja Vera Klimovich ottivat molemmat 8/+7 -saldon. Passari Viktoriia Tuchashvili pyöritti peliä tehokkaasti ja näyttävästi. LP Viestin parhaana palkittiin libero Hillaelina Mäntylä.

- Olen nähnyt aika monta hänen peliään niin valmentajana kuin vastapuolellakin. Kovin montaa parempaa peliä hän ei ole pelannut. Veti kyllä aivan huippupelin, Lemminkäinen kiitteli liberoaan.

Suomen cupin toinen osaottelu LP Viestin ja LiigaPlokin välillä pelataan perjantaina 25.11. Salohallissa. Ottelu pelataan jo päivällä kello 13:00 alkaen, ja peliin on kutsuttu salonseutulaisia koululuokkia. Viestille riittää tuosta ottelusta jatkopaikkaan ja Final Four -lopputurnaukseen pääsyyn kaksi voitettua erää.

LiigaPloki: Kmezic 12/-2, Field 5/+3, Matalamäki 4/+1
LP Viesti: Vilponen 15/+12, Kosonen 8/+7, Klimovich 8/+7

Ottelutilasto

  Takaisin