LP Viesti vakuuttava liiga-avauksessaan

06.10.2017

Hallitseva mestari LP Viesti avasi naisten Mestaruusliigakauden erittäin vahvalla esityksellä perjantaina LP-Vampulan vieraana. Vieraat kuittasivat pelin selkeästi suoraan kolmessa erässä 0-3 (20-25, 17-25, 16-25).

LP Viestin esitys oli erittäin ehjä ja joukkue pääsi peluuttamaan koko tusinaansa. Hakkuri Kertu Laak (15/+11) johti hyökkäysarsenaalia Noora Kososen (12/+10) kanssa.

Koitijoukkueelta Hilkka Hujanen teki 13/+4 ja oli joukkueen ykkönen yhdessä libero Julia Porsangerin kanssa.

LP-Vampulan hyökkäysprosentti oli 34 ja LP Viestin 46. Torjunnat vieraat kuittasivat 3-9 ja ässät 2-11.

Julia Porsanger, LP-Vampula:

- Totta kai huonot fillikset hävityn pelin jälkeen. Viesti oli todella paljon parempi tänään. Olisi pitänyt pelata omaa parasta peliä, että olisimme pystyneet haastamaan tänään. Oli tämä kuitenkin meidän toiseksi paras peli tähän mennessä.

Hillaelina Hämäläinen, LP Viesti:

- Hyvä fiilis. Ennen peliä oli vähän jännittynyt fiilis. Oli tosi tasapainoinen esitys ja hyvillä mielin voidaan jatkaa tästä eteenpäin.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Erittäin hyvä esityts meidän joukkueelta. Parikymmentä vuotta olen ollut tässä mukana ja en muista yhtä hyvää esitystä sarja-avauksessa. Ainoa parannettava oli, että laitatorjujiemme käsistä lyötiin paljon palloja seinille. Vastaanottoon olen erittäin tyytyväinen. Myös ns. vaihtopelaajat onnistuivat hyvin. Myös kotijoukkue pelasi etenkin ensimmäisessä erässä hyvin.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Ensimmäisessä erässä meillä oli se mahdollisuus. Toisessa ja kolmannessa meni ihan puristamiseksi. Toinen annettiin uskomattoman helpolla syötöllä pois. Viimeisessä saatiin torjunnan paikkaa paremmaksi, mutta oma vastaanottohyökkäys tylsyi. Kyllähän Viestillä on todella kovat hyökkäystehot, meilläkin omat ihan ok.

Joukkueiden parhaat:
LP Vampula Julia Porsanger
LP Viesti Hillaelina Hämäläinen

Lähitapiolan pisteet
3 Hämäläinen LP Viesti
2 Tuchashvili LP Viesti
1 Laak LP Viesti

LP-Vampula - LP Viesti 0-3
20-25, 17-25, 16-25
LP-Vampula: Hujanen 13/+4,Oikari 7/+-1,Blomgren 6/+-1
LP Viesti: Laak 15/+11,Heikkiniemi 13/+9,Kosonen 12/+10
Katsojia: 191

Ottelutilasto

Kuvat: Antti Kaskinen / LP-Vampula


  Takaisin