Seuraa meitä somessa:

Mestarien liigan voittaja Casalmaggiore Hämeenlinnassa keskiviikkona

21.02.2017

Keskiviikkona Hämeenlinnassa nähdään todellista naisten huippulentopalloa, kun hallitseva Mestarien liigan voittaja ja seurajoukkueiden MM-hopeamitalisti, italialainen Pomi Casalmaggiore vierailee CEV Cupissa HPK:n vieraana.

Kyseessä on neljännesvälierien toinen osaottelu. Ensimmäisen osan Casalmaggiore voitti kotonaan 3-0 (25-18, 25-18, 25-17).

– Meillä on toki Casalmaggioren kanssa eri tavoitteet. CEV Cupin kolmannelle kierrokselle pääseminen oli kauden päätavoitteemme. Nyt pääasia on herättää ihmisten kiinnostusta naisten lentopalloon. Heidän saapumisensa tänne on seuralle ja suomalaiselle lentopallolle suuri mahdollisuus, Pelaamme omaa peliämme ja nautimme lentopallosta, kuten aina pyydän pelaajia nauttimaan, HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini kommentoi seuran nettisivuilla.

Vierasjoukkueen päävalmentajana toimii Giovanni Caprara, joka on mm. Mestarien liigan nelinkertainen voittaja ja maailmanmestari Venäjän päävalmentajana vuodelta 2006.

Italialaisjoukkueen kirkkaimpia tähtiä ovat Carli Lloyd, Jovana Stevanovic, Samanta Fabris ja Carmen Turlea.

Yhdysvaltalaispassari Carli Lloyd oli voittamassa Rion oiympialaisissa maalleen pronssia ja hänet valittiin viime vuoden Mestarien liigan parhaaksi passariksi. Keskipelaaja Jovana Stevanovic puolestaan oli mukana olympaifinaalissa Serbian paidassa.

25-vuotias yleispelaaja Samanta Fabris puolestaan on Kroatian maajoukkueen tukipilareita ja jo 41-vuotias romanialainen Carmen Turlea on pelannut maailman huipulla huikeat parikymmentä vuotta.

HPK:n ennakko ottelusta

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä keskiviikkona VeikkausTV:stä kello 18.20 alkaen. Selostajana ottelussa on Toni Flink ja asiantuntijana Vesa Kujanpää.

  Takaisin