Seuraa meitä somessa:

Mestaruusliiga ja Seat 4 Me yhteistyöhön

23.03.2018

Lentopallon Mestaruusliiga ja lipunmyynnin kokonaisvaltaista palvelua tarjoava Seat 4 Me ovat solmineet monivuotisen pääyhteistyökumppanuussopimuksen. Yhteistyön myötä Seat 4 Me tarjoaa Mestaruusliigalle sekä liigaseuroille yhteisen lipunmyyntikanavan, jonka avulla ottelutapahtumien tunnettuus ja markkinointi tehostuvat.

Seat 4 Me -lipunmyyntijärjestelmä tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden lipunmyynnin ympärille kattaen ovilipunmyynnin, ennakkolipunmyynnin, kausikorttien hallinnan sekä monipuolisen hallintatyökalupakin. Lipunmyyntijärjestelmä on ollut käytössä kaudella 2017-2018 jo lähes puolella Mestaruusliiga-joukkueista ja nyt on tarkoitus laajentaa käyttöaste 100 % tasolle tuleville kausille.

Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen on mielissään syntyneestä sopimuksesta:

- Yhteistyön myötä saamme luotua keskitetyn kauppapaikan lentopallotapahtumien lipunmyyntiin ja luotua kattavan sekä valtakunnallisen että paikallisen asiakasrekisterin otteluiden markkinoinnin tueksi. Meille on tärkeää, että Seat 4 Me on ketterä kumppani, joka panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja haluaa olla mukana kehittämässä lajia. Mestaruusliiga sekä liigaseurat hyötyvät yhteistyösopimuksesta, kun katsojat löytävät lajin paremmin, kertoo Jokinen.

Seat 4 Me -lipunmyyntijärjestelmän kehittänyt kuopiolainen ohjelmistotalo Hurja Solutions Oy haluaa olla kehittämässä työkaluja lentopallon kehittämiseksi lajina.

- Upeaa päästä tekemään yhteistyötä Mestaruusliigan kanssa. Yhteistyön keskeisinä tavoitteina on löytää lajille uusia katsojia, sitouttaa heitä lajin pariin sekä parantaa heidän asiakaskokemusta digitalisaation keinoin. Lisäksi on hienoa tehdä sekä Mestaruusliigan että Seat 4 Me:n brändiä paremmin tunnetuksi kuluttajien keskuudessa, kommentoi Hurja Solutions Oy:n myyntipäällikkö Saku Määttä.

  Takaisin