Nette Tuominen LiigaPlokin kapteeniksi

05.09.2017

LiigaPlokin tulevan kauden kapteeni on Nette Tuominen. Kapteenistoon kuuluvat myös Alex Reid ja Anniina Matalamäki. Valinnat tehtiin joukkueen yhteisessä viikonlopputapahtumassa.

Pihtiputaan LiigaPlokin lihashuoltajana aloittaa tänä keväänä Pajulahden urheiluopistolta urheiluhierojaksi valmistunut 21-vuotias Emmi Paukku. Hänen tehtäviinsä kuuluvat hieronta- ja teippausvastaavan työt. Hierojakoulussa hän teki työharjoittelun jalkapalloseura FC Lahden hierojana.

Emmillä on pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Viimeisin menestys tältä vuodelta Talvitriathlonin (juoksu, pyöräily ja hiihto) alle 23-vuotiaiden SM-kulta. Paukun urheilulajeihin ovat kuuluneet myös maastopyöräily ja keihäänheitto.

- Kiinnostus urheiluhierontaan tulee kotoa, sillä vanhempani Timo ja Sirke ovat kouluttaneet itsensä aikanaan myös urheiluhierojiksi. Sieltä tuli minulle kipinä näihin hommiin, kertoo Emmi Paukku.

Mikko Pesonen ja Jarkko Tyvimaa jatkavat LiigaPlokin valmennusryhmässä

LiigaPlokin apuvalmentajana jatkaa Mikko Pesonen. Hänen tehtävänään on olla auttamassa päävalmentaja Jukka Koskista joukkueen aamu-ja iltaharjoituksissa ja otteluissa. Mikolla on takanaan pitkä pelaajaura, jossa parhaimpana saavutuksena on hopeamitali SM-liigassa.

Joukkueen tilastoja pitää jo yhdeksännen liigakautensa aloittava Jarkko Tyvimaa. Jarkon tehtäviin kuuluu mm. pelien ottelutilastoinnit joukkueelle ja Mestaruusliigalle, otteluihin valmistavien videoiden tekemiset ja analyysit. 

  Takaisin