Seuraa meitä somessa:

Ojansivu ja Tuchashvili kauden liigapelaajat

24.05.2015


LP Viestin Viktoriia Tuchashvili palkittiin kauden naisliigapelaajana ja Lena Lymareva oli mukana passarin tapaan liigatähdistössä.

Kokkolan Tiikereiden hakkuri Lelu Ojansivu ja LP Viestin passari Viktoriia Tuchashvili on valittu liigakauden 2014-2015 parhaiksi pelaajiksi. Molemmille SM-kullan voittajille valinta on uran ensimmäinen.

Ojansivu johti hakkurina Tiikerit toiseen mestaruuteen ja ukrainalainen passari Tuchashvili LP Viestin myös toiseen mestaruuteensa.

Miesten liigatähdistössä mestarijoukkue Tiikereistä valittiin Ojansivun lisäksi passari Steven Kehoe, libero Pasi Hyvärinen ja yleispelaaja Matti Hietanen. Keskitorjujat ovvat Hurrikaanin Matti Oivanen ja VaLePan Eduard Venski. Toinen yleispelaa on puolestaan Sampon Enderwin Herrera.

Miesten valituista Venskille valinta tähdistöön oli jo kuudes. Kolmanteen valintaan ylsivät nyt Kehoe, Ojansivu, Oivanen ja Herrera. Hyvärinen ja Hietanen palkittiin toistamiseen. Näin tähdistössä ei nähty yhtään ensikertalaista.

Naisten tähdistöstä löytyi neljä mestarijoukkue LP Viestin pelaajaa: Tuchashvili (2. valinta), libero Roosa Koskelo (2), hakkuri Lena Lymareva (1) ja keskitorjuja Dubravka Rakic (3). Muut paikat menivät HPK:n kaksikolla Michaela Madsen (1) ja Lexi Erwin (1) sekä LiigaPlokin Hillary Hurleylle (1).

Kauden liigatuomariksi valittiin jo neljännen kerran Ahti Huhtaniska.

LähiTapiolan pistekilpailun voittajia olivat Raision Loimun Urpo Sivula ja LiigaPlokin Mercy Moim.

Miesten liigatähdistö 2014-2015:
Passari: Steven Kehoe, Tiikerit Libero: Pasi Hyvärinen, Tiikerit Hakkuri: Lelu Ojansivu, Tiikerit Keskitorjujat: Matti Oivanen, Hurrikaani ja Eduard Venski, VaLePa Yleispelaajat: Matti Hietanen, Tiikerit ja Enderwin Herrera, Sampo

Naisten liigatähdistö 2014-2015:
Passari: Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti Libero: Roosa Koskelo, LP Viesti Hakkuri: Lena Lymareva, LP Viesti Keskitorjujat: Dubravka Rakic, LP Viesti ja Michaela Madsen, HPK Yleispelaajat: Lexi Erwin, HPK ja Hillary Hurley, LiigaPLoki

  Takaisin