Seuraa meitä somessa:

OrPo haastoi vahvemmin - LP Viesti voiton päähän finaalipaikasta

27.03.2016

Oriveden Ponnistus ja LP Viesti pelasivat hyvätasoisen naisten 2. välierän sunnuntaina. OrPon avauspeliä selkeästi parempi pelaaminen ei kuitenkaan riittänyt ja LP Viesti eteni voiton päähän kahdeksannesta perättäisestä finaalipaikasta erin 1-3 (23-25,25-21,15-25,18-25).

Kolmas välierä pelataan Salossa tiistaina.

Kaksi ensimmäistä erää OrPo pelasi erittäin hyvällä tasolla. Avauserä karkasi kuitenkin sen hallinnasta 17-10 -johdosta salolaisten parannettua peliään. Toiseen erään kotijoukkue tuli kuitenkin sisuuntuneena ja kuittasi sen 25-21.

Kaksi viimeistä erää LP Viesti kuittasi nimiinsä alusta alkaen halliten. Lena Lymareva vaihdettiin hakkuriksi vaisusti hyökänneiden Pauliina Vilposen ja Mira Hämäläisen sijaan. Lymareva oli vahva myös syöttöpaikalla, syöttäen neljään perään 29 kertaa.

Joukkueiden ehdotonta eliittiä olivat erinomaisesti puolustaneet liberot Roosa Koskelo ja Hillaelina Hämäläinen. Hyvä puolustuspelaaminen loi vahvan pohjan hyvätasoiselle pelille.

Kotijoukkueesta palkitiin Lähitapiolan Vakuuttavimpana pelaajana Salla Karhu.

Lena Lymareva, LP Viesti:

- Tänään oli vastassa eri OrPo vastassa. Ei väsymystä (45 passia).

Salla Karhu, OrPo:

- Paremmin tultiin kuin eilen. Eka erä olisi pitänyt vääntää itselle. Tämän pelin jälkeen taas itsevarmempi peli, kyllä me hyvin pelattiin.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Oli juuri sellainen peli, kuin odotettiin, että OrPo tulee kovaa. Oli jo finaalitunnelmaa. Oltiin tasaisempi joukkue tänään. OrPo sai keskarit kuriin ja ratkaisimme laidasta, mikä ei ole normaalia.

Teemu Oksanen, OrPo:

- Onnittelut Viestille voitosta. Onnistuttiin kahdessa erässä, mutta jatkopalloissa pehmeyttä. Syöttö oli hyvä koko pelin. Kahteen viimeiseen erään veltto aloitus ja muutamia nukahduksia. Pitää pystyä pelaamaan omaa peliä riittävän laadukkaasti.

Joukkueiden parhaat:
OrPo Salla Karhu
LP Viesti Lena Lymareva

Voitot 2-0 LP Viestille
OrPo: Karhu 20/+7, Puukka 11/+5, Moim 11/+1
LP Viesti: Lymareva 22/+14, Kosonen 17/+7, Rakic 12/+8
Yleisöä: 367
T 12-13, Ä 6-4, SV 8-9, VO% 51-41, H% 29-39

Ottelutilasto

  Takaisin