Seuraa meitä somessa:

OrPo tiivisti kärkipakan entisestään

20.01.2018

OrPo voitti kotonaan lauantaina LP Viestin suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-17,25-19,25-20) ja tiivisti liigan kärkinelikon ennätystasaisesti tässä vaiheessa kautta kahden pisteen sisälle.

HPK ja Pölkky Kuusamo ovat nyt 38:ssa pisteessä yhden pelin enemmän pelanneina kuin pisteen päässä oleva LP Viesti ka kahden päässä oleva OrPo.

LP Viestiltä puuttui ottelusta muutama avainpelaaja (Ronja Heikkiniemi, Dubravka Rakic, Eeva Puukka). OrPo pelasi suurella sydämellä ja luotti tekemiseensä. OrPo oli joka osa-alueella hieman edellä ja se riitti.

OrPo teki ottelussa vain neljä suoraa hyökkäysvirhettä ja LP Viesti kymmenen. Kotijoukkueen hyökkäysprosentti oli 43, vieraiden 39.

Kotijoukkueen tehokkain oli 20/+17 tehnyt yleispelaaja Franciele Stedile ja vieraiden Anna Czakan 12/+10. Eniten viestiläisistä pisteitä teki hakkuri Kertu Laak, 14/+6.

LP Viestillä on erityisen hankalaa loukkaantuneista Ronja Heikkiniemen korvaaminen. Kertu Laakia joudutaan siirtelemään eri pelipaikoilla ja viimeistä palasta ei nyt meinaa löytyä kentälle.

Anna Czakan, LP Viesti:

- No ei ollut meidän peli millään tavalla. Ei oltu siellä, missä piti. Kolmannessa joukkueessa oli asennetta, mutta ei riittänyt.

Fanciele Stedile,OrPo:

- Teimme tänään paremmin töitä kuin aikaisemmin. Olimme parempi joukkue tänään. Saimme puolustuksen toimimaan. Kotipelejä on hieno pelata, kun yleisön tuki oli mukana.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Onnittelut OrPolle, pelasivat aika tasapainoisen ottelun. OrPo luki meidän passipelin ja OrPon vastaanotto parani kolmannessa. Ehdottomasti parempi joukkue voitti tänään. OrPon torjunta oli parempi kuin tilastot osoittavat, koska vaimennukset eivät tule tilastoihin näkyviin.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Onnittelen pelaajia, ovat työskennelleet kovasti. Nyt pelasimme hyvällä tasolla, vastustaja oli hyvä. Jos voitamme 3-0 kärkijoukkueen, pitää olla tyytyväinen. Oli tärkeä voitto tänään, meillä oli kaksi tappiota takana. Nyt keskityimme ja luotimme tekemiseemme. Opiskelimme, kuinka LP Viesti hyökkää, noudatimme taktiikkaa ja onnistuimme hyvin. Yleisölle suuret kiitokset hyvästä kannustuksesta.

Otteluisäntä Oriveden apteekki palkitsi joukkueiden parhaina LP Viestistä Anna Czakanin ja OrPosta Franciele Stedilen.

LähiTapiolan pisteet
3 Stedile OrPo
2 Kosonen OrPo
1 Vergidou OrPo

Oriveden Ponnistus - LP Viesti 3-0
25-17, 25-19, 25-20
Oriveden Ponnistus: Stedile 20/+17,Lemos 11/+6,Kosonen 9/+4
LP Viesti: Laak 14/+6,Czakan 12/+10,Kosonen 12/+7
Katsojia: 478

Ottelutilasto

Kuvat:
Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin