Seuraa meitä somessa:

OrPolle makea kotivoitto, WoVolle murskaava

06.11.2016

OrPo kaatoi sunnuntaina kotonaan LP Viestin ja WoVo Rovaniemi murskasi puolestaan Pieksämäki Volleyn.


WoVo pahoinpiteli Pieksämäkeä

Naisten Mestaruusliigan ainoa voitoton joukkue Pieksämäki Volley jäi pahasti vahvan WoVo Rovaniemen jalkoihin sunnuntaina erin 3-0 (25-18, 25-15, 25-16).

WoVo Rovaniemi otti sunnuntaina ensimmäisen avauserän voittonsa ja samalla ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun Pieksämäki Volley kaatui

Pieksämäki pystyi vastaamaan vain erien aluissa, eikä pysynyt rovaniemeläisten kyydissä kunnolla missään vaiheessa.

WoVo syötti ottelussa peräti 16 ässää, kun Pieksämäen oli tyytyminen yhteen ainokaiseen. Viivi Pyhäjärvi oli kovin ässäseppä kuudella.

Julia Tokarenko (Pieksämäki):

- Tänään oli paljon syitä miksi hävisimme, olimme vastaanotossa paljon jäljessä tänään. Ehkä tänään ei vain ollut meidän päivämme.

Janika Rontti (WoVo):

- Ei ollut parasta WoVoa mutta hyvää oli se, että vaikka vastustaja ei ollut parhaimmillaan niin pystyimme säilyttämään oman tasomme lähes koko ottelun ajan. Hyvä viikko on ollut takana ja sairastupa tyhjenee niin kyllä se tuo tulosta.

Päävalmentaja Viktor Circenko (Pieksämäki):

- Ei kovin hyviä ajatuksia tämän pelin jälkeen. Meiltä 16 suoraa vastaanottovirhettä WoVon yhtä vastaan niin se kertoo olennaisen syöttämisestä tänään. Tämä on näköjään meidän taso tällä hetkellä, täytyy vain harjoitella ja tehdä toistoja. Ulkomaalaispelaajienkin täytyy parantaa.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö (WoVo): - No tänään pystyttiin pelaamaan johtoasemassa ihan hyvin lukuun ottamatta tuota ensimmäisen erän alkua, jossa päästettiin kaveri turhaan rinnalle. Hienosti tosin klaarattiin se erä kuitenkin. Kovia hyökkäysprosentteja kautta linjan tänään, johon olen tyytyväinen kuten kokonaisuuteenkin.

Ottelun parhaat pelaajat:
Janika Rontti (WoVo)
Julia Tokarenko (Pieksämäki)

LähiTapiolan pisteet:
3 Pyhäjärvi WoVo
2 Miilen WoVo
1 Rontti WoVo

WoVo: Miilen 17/+11, Pyhäjärvi 12/+10, White 12/+10
Pieksämäki: Tokareno 16/+4, Uglenko 7/-1
T 9-5, Ä 16-1, SV 9-4, VO% 48-35 , H% 51-37
Yleisöä 550



Ottelutilasto

Natuselle vihdoin LP Viestin päänahka

Vuodesta 2008 lähtien liigassa päävalmentajana toiminut OrPon Satu Natunen sai sunnuntaina kokea historiallisen hetken, kun hän pääsi todistamaan joukkueensa voittoa LP Viestistä. Salolaiset kaatuivat Orivedellä 3-1 (18-25, 25-23, 25-22, 25-21).

OrPon voiton takkunaisina olivat yhdysvaltalaiset Janisa Johnson (28/+15) ja Malina Tereell (19/+13). Vieraiden tehot lepäsivät kolme erää lähes täysin keskipelaajien Vera Klimovichin (18/+18) ja Nedezhda Gokhshteinin (19/+14) varassa, kunnes päätöserässä Ronja Heikkiniemi (15/+10) nousi esiin.

OrPo nousi voitollaan liigan kakkospaikalle.

Janisa Johnson, OrPo:

- Isolla energialla. Hieno peli. Tasatahtiin mentiin eka erää lukuun ottamatta.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Vähän samanlainen peli kuin perjantaina, nyt vaan hävittiin. En ole muuten pettynyt kuin tulokseen. OrPo puolusti paremmin. Monessa muussa oltiin OrPo edellä, mutta puolustuksessa hävittiin. OrPo pelasi hyvän pelin. Jenkkikaksikkoon emme saaneet otetta.
Näitä tällaisia pelejä tällä kaudella tulee paljon. Tehtiin paljon töitä, mutta ei pistettäkään saatu mukaan.

Satu Natunen, OrPo:

- Viestin kaatoa ei ole tapahtunut aikaisemmin valmentajana. Erittäin tyytyväinen puolustukseen. Henki oli vahva. Ronja meinasi sekoittaa, mutta onneksi selvittiin. Tosi tyytyväinen esitykseen. Jokainen nousi esille ja nyt Janisa sekä Malina eniten

Otteluisäntä Oriveden kaupunki palkitsi joukkueiden parhaina:
LP Viesti, Nadezhda Gokshtein
OrPo, Janisa Johnson

Alan Miehet palkitsivat ottelun positiivisimpana pelaajana OrPon passarin Maria Tuomisen.

LähiTapiolan pisteet:
3 Johnson OrPo
2 Terrell OrPo
1 Gokhshtein LP Viesti

OrPo: Johnson 28/+15, Terrell 19/+13, Holm 10/+2
LP Viesti: Gokhshtein 19/+14, Klimovich 18/+18, Heikkiniemi 15/+10
T, Ä, SV, VO%, H%
Yleisöä 486

Ottelutilasto

Kuvat:
Marko Junttila / WoWo
Veli-Jussi Lietasala / OrPo

  Takaisin