Seuraa meitä somessa:

Ossi Heino ja Teemu Koivunen jatkavat Akaa-Volleyssa

24.05.2017

Kokeneet 'liigajyrät' keskitorjuja Teemu Koivunen ja passari Ossi Heino ovat tuoreimmat Akaa-Volleyn kanssa pelaajasopimuksen allekirjoittaneet pelimiehet. Joukkue alkaa hahmottua.


- Parin viikon päästä julkaisemme lähes koko ensimmäisen liigakauden kokoonpanon, lupasi joukkueen managerin tehtäviiin siirtynyt Risto Lahti.

Todella nopealla aikataululla Akaa-Volley on kyennyt rakentamaan Mestaruusliigaa varten merkittävän rahoituksen, hyvän markkinointikoneiston, monipuolisen tiedotussuunnitelman ja mikä tärkeintä - Pätevän valmennuksen isolla P:llä.

- Niin sanotusti 'valmiiseen pöytään' on helppo tulla mukaan, sanaili markkinoinnista vastuuta ottanut alan ammattilainen Markku Kuoppa.

- Kun seura on voittanut Suomen mestaruuden kaikissa nuorten ikäluokissa ja joukkue ja koneisto kokonaisuudessaan erottui ykkössarjassa edukseen, tuote on valmis myytäväksi.

Kaiken a ja o on luonnollisesti joukkue ja sen valmennus. Päävalmentajana jatkava Lauri Tihinen kouluttautuu ammattivalmentajaksi Suomen Lentopalloliiton 'mekkana' tomivassa Kuortaneen Urheiluopistossa.


Lue koko Akaa Volleyn uutinen asiasta tästä

  Takaisin