Seuraa meitä somessa:

Oulun Superlauantaissa mukana molemmat mestarijoukkueet

16.08.2016

Raksilan jäähallissa Oulussa nähdään 12.11. kaksi Mestaruusliigan ottelua, joissa mukana ovat sekä miesten mestari Tiikerit, että naisten mestari HPK:

Superlauantain naisten otteluun tuli muutos. Alun perin kaavailtu ottelu Pölkky-WoVo peruuntui ja tämän tilalla pelataan WoVo-HPK. Raksilassa nähdään näin ollen molemmat hallitsevat Suomen mestarit, kun myös Kokkolan Tiikerit pelaa myöhäisemmässä ottelussa isäntäjoukkue ETTAa vastaan.

Tapahtuman mielenkiintoa lisää myös varmasti se, että HPK:n riveissä nähdään oululaisille tuttu maajoukkuepassari Katja Kylmäaho. Tavoitteena ei ole edelleenkään enempää eikä vähempää, kuin vetää Raksila täyteen yleisöä ja molempien mestareiden paikalla olo vain lisää tapahtuman odotuksia.

Pasi Rautio, WoVo:

- Mukava tuoda yksi kotipeli Ouluun, jossa ei vuosiin ole nähty naisten Mestaruusliigan otteluita ja mikä parasta vastassa Suomen Mestari HPK, jonka kanssa viime vuodet käyty tiukkoja otteluita. Toki HPK on niissä ollut niskanpäällä. Odotukset Oulun tapahtuman suhteen positiiviset ja kovan pelin lisäksi toivomme, että oululainen lentopalloyleisö ottaa myös naisten pelin omakseen ja tulee runsaslukuisena Raksilaan.

Juha Keihäskoski, ETTA:

- Hieno homma, että WoVo on innolla mukana rakentamassa tätä tapahtumaa ja saimme naistenkin puolelta Suomenmestarin paikalle. Marraskuussa Raksilassa nähdään varmasti kaksi hyvää ottelua, joita kannattaa tulla seuraamaan. Oulun alueen junioriseurat ovat ottaneet lipunmyynnin mahdollisuuden ja varojen keräämisen seuralle todella positiivisesti vastaan ja odotukset tapahtumalle nousevat tätäkin kautta. Oulun lisäksi lippuja myydään ainakin Rovaniemellä, Torniossa, Pudasjärvellä, Raahessa, Kokkolassa ja Kajaanissa.

Lipunmyynti starttaa ensi viikolla!

Tapahtuma on oiva mahdollisuus Oulun ja lähialueiden junioriseuroille kerätä varoja toimintaansa. Lippuja annetaan ennakkoon myyntiin kaikille halukkaille junioriseuroille lajirajoista riippumatta ja kiinnostus tapahtuman myyntiin onkin ollut kiitettävällä tasolla. Lippujen myynnissä tehdään myös yhteistyötä muiden tapahtumassa pelaavien seurojen kanssa niin, että WoVo, HPK ja Tiikerit saavat myydä lippuja omalla alueellaan. Odotuksena onkin, että lentopalloväki suuntaa Ouluun sankoin joukoin ympäri Pohjois-Suomen. ETTA puolestaan hoitaa tapahtuman vip-myynnin sekä Raksilan Jäähallin aitiomyynnin.

Myös Oulun Kärpät on mukana tapahtuman toteuttamisessa. Tämä takaa sen, että jäähallin ravintolapalvelut vip-tilat ja aitiot toimivat täydellä teholla koko lentopallon täyteisen päivän ajan.

Ohjelma 12.11.2016:
klo 14.00 WoVo-HPK
klo 17.00 ETTA-Tiikerit
Koko päivän lippu maksaa 16€.

  Takaisin