Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamon Euro-peli keskiviikkona suorana Yle Areenasta

21.11.2017

Pölkky Kuusamo saa historiansa ensimmäiseen Eurocupin otteluunsa keskiviikkona vieraaksi belgialaisen Charleroi Volleyn. Kyse on Challenge Cupin 2. kierroksen avausottelusta.

Ottelu on nähtävissä suorana Yle Areenassa ja sen selostaa Harri Nykänen.
Ottelun näet tästä: https://areena.yle.fi/tv/opas?t=2017-11-22

Pölkyn päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoo koko kuusamolaisryhmän tukijoukkoineen olevan innoissaan tulevasta haasteesta.

- Hyvillä fiiliksillä odotellaan keskiviikon peliä. Nämä Europelit ovat tavallaan pieni palkinto joukkueelle hyvin sujuneesta syksystä ja tottakai myös koko seuran sekä kuusamolaisyhteisön kannattaa olla ylpeä kehitysaskelista, joita on otettu viime vuosina että nämä pelit ovat ylipäätänsä mahdollisia.

- Voiton nälkä joukkueessa on äärimmäisen kova. Tiedämme, että Charleroi ei ole mikään mahdoton vastus meille ja hyvällä pelillä jatkopaikka on mahdollinen. Varmasti monella pelaajalla on vähän kutinaa vatsanpohjassa, joten siinä mielessä hyvä että päästään avaamaan Eurotaival omassa keittiössä, Alatalo sanoo.

Charleroin passarina pelaa Eveliina Koljonen, joka pelasi kuusamolaisjoukkueesa kauden 2009-2010. Joukkueen muita avainpelaajia lienevät bulgarialaishakkuri Boyana Andreeva, kroatialainen yleispelaaja Nikolina Jelic ja argentiinalais-italialainen yleispelaaja Marcia Scacchia.

Charleroi vaihtoi päävalmentajaa viime maanantaina, kun romanialainen Ion Dobre otti Philippe Vanescoten paikan. Pelissä tuskin vielä uusia asioita paljonkaan näkyy, joten Alatalon paperit ovat ajan tasalla.

- Vastustajasta on vähän tietoakin, mutta taktisia juttuja ei viitsi tässä paljastaa kun Eve ne kuitenkin heti kääntäisi joukkueelleen.

Toinen osaottelu pelataan Belgiassa ensi viikon torstaina. Parin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella espanjalaisen CVB Barcan.

  Takaisin