Roosa Nieminen ja LP-Vampula Huittinen sopimukseen

13.05.2017

Hopeajoukkue HPK:n keskitorjuja Roosa Nieminen ja LP-Vampula Huittinen ovat tehneet 1+1 -vuoden sopimuksen.

Roosa on Vilppulan tähden kasvatteja ja Kuortaneen valmennuskoulutusten jälkeen solmi HPK:n kanssa kahden ja puolen kauden mittaisen sopimuksen. Vaikka mitaleista Roosalla onkin hallussaan värisuora, niin peliaika on jäänyt hiukan vähemmälle.

LP-Vampulalla on nyt kolme keskipelaajaa riveissään, kun Katja Metsäkoivu jatkaa seurassa ja aiemmin keväällä seura julkaisi 1+1 mallisen sopimuksen Kristiina Minkkisen kanssa.

- LP-Vampulan joukkueessa on minulle jo aiemmin tuttuja pelaajia, joka myös helpottaa joukkueeseen sisään pääsyssä. Huittisissa on tosi hienosti kannustava yleisö, joka on saanut peleissä huikean tunnelman aikaan. Kannustus on ollut mieleenpainuvaa, kun olemme täällä pelaamassa käyneet. Olen kuullut seurasta paljon hyvää täällä pelaavilta pelaajilta, kertoi tuore LP-Vampulan sopimuspelaaja Roosa Nieminen seuran uuden toimiston avajaisten yhteydessä suoritetun sopimusjulkaisun yhteydessä.

- Roosa on potentiaalinen kotimainen keskipelaaja, jonka pituus riittää, vaikka kansainväliselle tasolle asti. Lähdemme jatkamaan kehityskaaren eteenpäin viemistä ja tavoitteena on saavuttaa taso, joka kantaisi, vaikka maajoukkueeseen asti. Roosalla on varsin vahva lyöntikäsi, joka on hänen selkeä vahvuus. Erityistä kehitystä kohdistamme liikkumisen parantamiseen, visioi päävalmentaja Arttu Keränen suunnitelmia uuden suojattinsa osalta.

  Takaisin