Seuraa meitä somessa:

Sahlberg LP-Vampulan liberoksi

26.04.2016

Petra Sahlberg liittyy LP-Vampula Huittisten joukkueeseen 3-vuotisella sopimuksella.

Petran pelipaikka on libero ja hän on aiemmin pelannut myös passarina. Seuran ja Petran kolmivuotisen sopimuksen tavoitteena on, että hän pääsee kehittymään urheilijana sekä pelaajana ja lähivuosina saavuttamaan maksimaalisen tasonsa liberona.

Hänellä on liigakokemusta Pieksämäeltä kahden vuoden takaa. Viime kaudella Petra pelasi ykkössarjaa joensuulaisen Nice Teamin liberona. Hän oli Huittissa pelaavassa kokoonpanossa puolivälieräsarjan ratkaisevassa ottelussa, missä joensuulaiset tiputtivat LP-Vampulan 1-sarjajoukkueen jatkosta.

- Olen erittäin motivoitunut ja odotan innolla tulevia vuosia Huittisissa, toteaa kesäkuussa Huittisiin muuttava LP-Vampulan tuore sopimuspelaaja.

- Petralla on juuri sellainen asenne, mikä kehittyvällä pelaajalla pitääkin olla. Hän uhkuu halua kehittyä, eikä pelkää sitä työmäärää, mitä kokonaisvaltainen kehittyminen pelaajana edellyttää. Uskomme, että keskittymällä oleellisiin asioihin hänessä on potentiaalia nousta tulevaisuudessa Suomen parhaimpien liberoiden joukkoon.

  Takaisin