Seuraa meitä somessa:

Team Lakkapää lisäsi Liiga-Riennon tuskaa

15.02.2017

Vierailija Team Lakkapää lisäksi pohjoiskarjalaisten tuskaa nousemassa erän takaa 3-2 -voittoon keskiviikkona Joensuussa. Tappio oli kirvelevästi Liiga-Riennon 19:s putkeen, jolla se sivuaa Iskun aiempaa ”ennätystä” tällä vuosikymmenellä miesten liigassa.

Fredric Gustavsson teki tutusti eniten pinnoja pohjoisen joukkueelle (23/+13), mutta illan hahmo oli peräti 22/+17 keskeltä tehnyt Andre Brown. Brown torjui kuudesti ja hyökkäsi 14/19. Kentän paras pistemies oli kotijoukkueen Nelson Muranqwa, 28/+15.

Ottelussa nähtiin mlenkiintoisia käänteitä toisessa erässä. Tuomarien toiminta lämmitti tunteita. Toisen erän lopussa Lakkapäälle punainen kortti. Ja kun alla oli jo aiemmin keltainen kortti ( Voth) niin piste Riennolle ja erän voitto.

Joukkueiden parhaina palkitut Murangwa Nelson 28/+15 ja Andre Brown 22/+17

Nelson Murangwa, Riento:

- Minulle henkilökohtaisesti kyllä, hyvä peli, mutta joukkueena emme pelanneet parastamme. Yritimme voittaa, mutta ei. ¤. ja 5. erässä Lakkapää oli hyvä ja he syöttivät hyvin emmekä pystyneet vastaamaan niihin.

Andre Brown, Lakkapää:

- Riento pelasi hyvin kolme ensimmäistä erää. Meidän joukkue ei pelannut parasta peliään. 3 erän jälkeen löydettiin meidän gruuvi ja tultiin takaisin ja voitettiin. Itse pelasin ihan hyvin, mutta aina voin pelata paremmin, vaikka papreilla olisi mitä.Toisen erän lopussa ( joukkueelle punainen kortti), tunteet levisi. Erä oli tiukka ja tunteet pääsi valloilleen. Mutta se on osa urheilua, osa peliä.

Henri Tuomi, Lakkapää:

- Vähän oli ehkä pakkovoiton fiilis itselläkin.kaksi viimeistä erää haluttiin voittaa enemmän kuin pelättiin häviötä.peli vapautui. torjunta-puolutuspelaaminen ja syöttö parani, pelattiin niillä vahvuuksilla kuin haluttiinkin. elin tärkeä voitto meille. tärkeintä on voittaa. hieno nousu 2-1 tappiosta.

Jani Säisä, Liiga-Riento:

- Häviöerät ratkesivat pariin hyvään syöttöön. 4 ja 5 erä meidän sideout peli kerta kaikkiaan hyytyi. Meidän parasta osastoa oli Lassen peli. Iso pettymys, kaksi erää ei lämmitä ollenkaan.

Liiga-Riento - Team Lakkapää 2-3
25-22, 20-25, 25-22, 17-25, 5-15
Liiga-Riento: Murangwa 28/+15,Musoni 11/+6,Savimäki 10/+1
Team Lakkapää: Gustavsson 23/+13,Brown 22/+17,Walsh 13/+12
Katsojia: 325

LähiTapiolan pisteet
3 Brown Lakkapää
2 Muranqwa Riento
1 Gustavsson Lakkapää

Ottelutilasto

  Takaisin