Seuraa meitä somessa:

Tiikerit Ojansivun verran parempi

03.03.2015

Kokkolan Tiikerit palasi liigakärkeen kukistettuaan liigakolmosen Hurrikaanin Loimaalla 1-3 (19-25, 24-26, 25-21, 23-25). Lelu Ojansivu nousi 29 pisteellään vieraiden sankariksi.

Tiikereillä on nyt kolmen pisteen etu VaLePaan, kun joukkueilla on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä. Tiikerit kohtaa heti keskiviikkona Raisiossa Loimun ja päätöskierroksella ensi tiistaina Korson Vedon kotonaan. VaLePa saa puolestaan kotiinsa Iskun ja LiigaSärkät.

Kolmostilalla Hurrikaanilla on kahden pisteen etumatka Loimuun, mutta Loimulla neljä ja Hurrikaanilla enää kaksi peliä jäljellä.

Hurrikaanille kotitappio oli ensimmäinen sitten avauspelin, jossa se hävisi VaLePalle. Voittoja mahtui väliin huimat 14. Tiikerit on nyt puolestaan voittanut 14 peliä viimeisistä 15:stä.

Hakkurien taistossa Tiikereiden Lelu Ojansivu oli kotijoukkueen Vladimir Cediciä parempi pisteissä 29-23, tehoissa +20 - +8 ja hyökkäysprosenteissa 56-48.

Liberopelissä Jesse Mäntylä selvisi vastaanottopuolella helpolla (6 vastaanottoa), kun taas Pasi Hyväristä tuuranneelle Teppo Heikkilälle tuli niitä peräti 47. Hurrikaanista pommituksen kohteena oli joukkueen parhaana palkittu Kasimir Vuorinen (10/+4) , joka korvasi Aivars Petrusevicsin (2/-5) toisessa erässä.

Tommi Siirilä napsi kuusi torjuntaa vieraille, Matti Oivanen viisi ässä kotijoukkueelle.

Ottelu seurasi 916 katsojaa.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Iso juttu, että saimme sekä Teppo Heikkilälle että Lauri Jylhälle peliminuutteja ennen pudotuspelejä. Toisen erän loppu oli huikea. Kasimir Vuorinen pisti pelin jännäksi. Lelu oli pitelemätön.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Tavoitteena oli palata pelaamaan voitosta Sampo-pelin sukelluksen jälkeen. Vastustaja oli kuitenkin numeroiden verran parempi. Viimeisen erän kuusikko hoiti homman hienosti. Varsinkin Kasimir Vuorinen oli pelin joka osa-alueella hyvä.

Lelu Ojansivu, Tiikereiden paras:

- Yleisöönmenevä peli. Vuoristorataa, pitkiä syöttöputkia, ailahtelua. Viime aikoina on ollut hyvä draivi päällä omassa pelissä.

Kasimir Vuorinen, Hurrikaanin paras:

- Mahtavaa oli pelata. Vielä napsun verran enemmän pitää löytää tasaisuutta sekä joukkueen otteisiin että omaan peliin. Joukkue oli tänään paljon paremmalla ilmeellä liikkeellä kuin Siilinjärvellä.

Parhaina palkitut
Hurrikaani Kasimir Vuorinen
Tiikerit Lelu Ojansivu

Parhaat pistemiehet
Hurrikaani Cedic 23/+8, Oivanen 13/+9, Kouki 12/+2
Tiikerit Ojansivu 29/+20, Hietanen 13/+6, Lau.Jylhä 12/+6

LähiTapiolan pisteet
3 Ojansivu Tiikerit
2 Vuorinen Hurrikaani
1 Kehoe Tiikerit

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen kuvat

  Takaisin